Kalastuslajit > Vetouistelu

Näin lisäät viestiisi kuvan + teet avataren

(1/3) > >>

kaivo:
Foorumilla kysellään aina silloin - tällöin ohjeita kuvan lisäämisestä viestiin. Ajattelinkin laatia kuvalliset ohjeet yhdestä tavasta, jolla kuvan lisääminen onnistuu:


1. Mene osoitteeseen http://imageshack.us/. Kohdasta "Selaa" pääset valitsemaan kuvan oman koneesi tiedostoista.

2. Seuraavaksi, kohdasta "resize image" valitaan kuvalle koko. "640 x 480 (for message boards)" on aika sopiva yleiskoko, mm. nämä ohjekuvat ovat sen kokoisia.

3. Kun koko on valittu, klikkaa ”host it!”. Kuva lähtee latautumaan (uploading..). Lataaminen voi tapahtua hetkessä, joskus menee hieman kauemmin, riippuen palvelun ruuhkaisuudesta.

4. Kun kuva on latautunut, eteesi aukeaa tällainen näkymä. Lataamasi kuva näkyy keskimmäisenä (tässä tapauksessa on ladattuna kukka-kuva). Kopioi kohdan ”Hotlink for forums (1)” –osoiterivi kokonaisuudessaan...


5. ... mene Kalassa.nettiin ja lisää osoiterivi viestisi kohtaan johon haluat kuvan tulevan, ja lähetä viesti foorumille (toki esikatselun kautta...).
6. Valmista tuli!

stento-z:
Millaisella kameralla otat noita kuvia olen ihan alussa tän läppärin kanssa,Tosin olen menossa noille tietokone kursseille, mutta oletan et olis diki kameran hankinta edessä :-P

kaivo:

--- Lainaus käyttäjältä: stento-z - Helmikuu 12, 2007, 09:41:19 ---Millaisella kameralla otat noita kuvia olen ihan alussa tän läppärin kanssa,Tosin olen menossa noille tietokone kursseille, mutta oletan et olis diki kameran hankinta edessä :-P

--- Lainaus päättyy ---
"Kamera" löytyy jokaisen tietokoneen näppäimistöltä: näppäimessä lukee PrtScn SysRg. Etummainen lyhenne tulee sanoista Print Screen, siis "tulosta ruutu". Esim. nuo ohjeen kuvat on otettu sillä. Näppäin on (ainakin omalla pöytäkoneellani) näppiksen ylärivillä, heti näppäimen F12 oikealla puolella.

Jos koneellasi on lisäksi Paint tai jokin muu kuvankäsittelyohjelma, homma on yksinkertaisuudessaan seuraava:

1) Kun olet tietokoneella (= netissä tai ihan missä tahansa, esim. käyttämässä jotain muuta ohjelmaa tai vaikka vain työpöydällä tekemättä mitään) ja haluat "ottaa kuvan" siitä kokonaisnäkymästä joka ruudullasi sillä hetkellä on, paina tuota PrtScn -nappia kerran: kuva on nyt otettu. Se pitää nyt saada tallennettua koneellesi jonnekin.

2) Mene seuraavaksi Paintiin tms. kuvankäsittelyohjelmaan. Näppäinyhdistelmällä Ctrl (paina pohjaan) ja V-kirjain saat liitettyä ottamasi kuvan kuvankäsittelyohjelman "tyhjälle paperille". Voit nyt myös muokata sitä haluamallasi tavalla, kuten mitä tahansa kuvaa.

3) Tallenna kuva omalle koneellesi samaan tapaan, kuin tallennat muitakin tiedostoja (siis "Tiedosto" -> "Tallenna nimellä...").

Kun kuva on nyt tallennettuna, voit vaikkapa liittää sen tälle foorumille tuolla ImageShackilla samaan tapaan, kuin ohjeissa on kerrottu.

stento-z:
joo kiitti kaivo nyt pääsee tämä noviisi taas eteenpäin meinaan et toi kielikin on aika erillaista kuin mihin on tottunut :|

stento-z:
  8-) rupesin pääsee jyvälle tuli sammakko :evil:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta