Muut keskustelut > Kirpputori

Näin lisäät viestiisi kuvan + teet avataren

(1/3) > >>

kaivo:
Foorumilla kysellään aina silloin - tällöin ohjeita kuvan lisäämisestä viestiin. Ajattelinkin laatia kuvalliset ohjeet yhdestä tavasta, jolla kuvan lisääminen onnistuu:


1. Mene osoitteeseen http://imageshack.us/. Kohdasta "Selaa" pääset valitsemaan kuvan oman koneesi tiedostoista.

2. Seuraavaksi, kohdasta "resize image" valitaan kuvalle koko. "640 x 480 (for message boards)" on aika sopiva yleiskoko, mm. nämä ohjekuvat ovat sen kokoisia.

3. Kun koko on valittu, klikkaa ”host it!”. Kuva lähtee latautumaan (uploading..). Lataaminen voi tapahtua hetkessä, joskus menee hieman kauemmin, riippuen palvelun ruuhkaisuudesta.

4. Kun kuva on latautunut, eteesi aukeaa tällainen näkymä. Lataamasi kuva näkyy keskimmäisenä (tässä tapauksessa on ladattuna kukka-kuva). Kopioi kohdan ”Hotlink for forums (1)” –osoiterivi kokonaisuudessaan...


5. ... mene Kalassa.nettiin ja lisää osoiterivi viestisi kohtaan johon haluat kuvan tulevan, ja lähetä viesti foorumille (toki esikatselun kautta...).
6. Valmista tuli!

stento-z:
Onnistuukohan kuvan laitto.   url=http://imageshack.us][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/6310/harjoitus1 Tai sitten missä vika

Pete:
Kokeile. Palstalla on viestiä lisättäessä mahdollisuus esikatseluun, sillä voit todeta onnistuneesi tai sitten ei..

stento-z:
Terve vaan Pete,juu kyllä kokeiltiin mutta neuvoja tässä kyselen kun kaikki muu pitäisi olla kohdallan sen takia laitoin ton imagen mutta ei vaan tunnu onnistuvan :?

kaivo:

--- Lainaus käyttäjältä: stento-z - Huhtikuu 10, 2007, 21:07:14 ---Terve vaan Pete,juu kyllä kokeiltiin mutta neuvoja tässä kyselen kun kaikki muu pitäisi olla kohdallan sen takia laitoin ton imagen mutta ei vaan tunnu onnistuvan :?

--- Lainaus päättyy ---
Tuo laittamasi osoiterivi ei näytä tuollaisenaan oikealta. Siitä puuttuu -näköisiä ISOLLA TEKSTILLÄ olevia hakasulkeita, joita ImageShackin antamassa osoiterivissä pitäisi näkyä kun sen on liittänyt viestiin ja ottaa esikatselun. Esim. antamasi osoiterivin lopussa ei ole isoa /URL-sulkua.

Kokeiles ladata kuva uudestaan ja varmista, että osoiterivi tulee kopioitua varmasti kokonaisuudessaan. Jos se ei tepsi, sitten en keksi missä voisi olla vika.. :?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta