Chat

Kirjoittaja Aihe: Trabucco-siimat  (Luettu 3174 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

karelian partisan

  • Viestejä: 36
    • Profiili
Trabucco-siimat
« : Maaliskuu 29, 2007, 21:30:49 »
Varmaan jossain on moista käsitelty (ainakin sivuttu), mutta mieleistäni en löytänyt. Jos kellä kokemuksia, niin mielellään otettaisiin plussia / miinuksia  ja muita kommentteja vastaan.

Tarkoitus olisi vaihtaa / testata Trabucco-siimoja. Ovatko hintansa ja maineensa veroisia. Mitä lajia/paksuutta olet käyttänyt? Oletko ollut tyytyväinen, onko ollut yllättäviä katkeamisia? Millainen on hankauskestävyys.

Lähinnä ajattelin tuota: Trabucco Super Elite Tournament T1 50 m. Vähän vain mietityttää "lähes joustamaton ominaisuus " eli pamahtako siima poikki jos tekee äkkinykäisyn kalan leukaperiin, "normaali" siimahan venyy moisessa tilanteessa (ainakin syvemmässä vedessä). Käyttötarkoitus olisi enimmäkseen kirren morripilkintä / ehkä ootto-onkeenkin. Mikä olisi suositeltava paksuus?

Kesäksi ajattelin tuota: Trabucco Super Cast 150m, vaalean vihreä, vedessä näkymätön.   

Silloin on jo kuoleman sairas, jos ei metsälle tai kalalle kykene


kalle

  • Viestejä: 303
    • Profiili
Vs: Trabucco-siimat
« Vastaus #1 : Huhtikuu 07, 2007, 23:18:40 »
Morjens. Itse tutustuin viimekesänä näihin siimoihin, ja mielestäni hyviä.. an aijo vaihtaa merkkiä, ole tyytyväinen.. Joku niistähän oli vielä sellainen, että ei jäädy niin kovin herkästikkään, käyttävät kuulemma talvisin koskilla.. Sellainen asia, että minulle painotettiin kovasti siiman kastelua ennen solmimista, kuulemma erityisen tärkeätä kyseisellä siimalla., Mutta, kiteytettynä ; suosittelen.


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>