Chat

Kirjoittaja Aihe: daiwa gc 120 umppari siimä tökkää heitettäessä  (Luettu 3339 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

blueberry

  • Viestejä: 50
    • Profiili
    • Sähköposti
mulla on toi 17v vanha kela ja sillon tällön heitettäessä joka 3. heitto suunnilleen leikkaa kiinni. eli kuin olis solmu siimassa. kun kopan ottaa pois puolassa näkyy noin millin paksunen pyöreä pää (liekö siimaohjain) mutta kun siima menee sitä kautta sen pätkän kohdalle on metaliin työstyny "ura". vaikuttanneeko asiaan, vai onko siima sitten vaan venynyt ja häslääntynyt (joku testivoittajasiima-ei tietenkkää merkitystä) mutta kauanhan toi kela on pelittänyt eikä muuta ongelmaa oo.
tosiaan ku jotenki se heittoasento vaikuttas...täysillä kun vippaa ni lentää uistin pian siimasta se tökkää niin äkkii. onko joku tietonen asiasta.


kaivo

  • Vieras
Vs: daiwa gc 120 umppari siimä tökkää heitettäessä
« Vastaus #1 : Lokakuu 01, 2007, 16:47:09 »
Vaikuttaisi siltä, että mainitsemasi ura on syypää heittojen takkuiluun. Heitossa siima purkautuu umpikelan puolalta samalla periaatteella kuin avokelaltakin eli spiraalina, ja osuu samalla pakostakin puolan etureunaan. Jos puolan reunassa on epätasaisuuksia, siiman purkautuminen saattaa takerrella.

Jos kela kuitenkin toimii muuten moitteettomasti, kannattanee soittaa Daiwan maahantuojalle (Eloranta Oy) ja kysyä, paljonko huolto maksaisi. Kyseinen vaurio kannattaa mielestäni hoitaa, siiman hyvinvoinninkin kannalta. Huollosta ja varaosista vastaa Esa Kukkonen, puh. 0440 320732.

« Viimeksi muokattu: Lokakuu 01, 2007, 16:52:54 kirjoittanut Kaivo »


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>