Chat

Kirjoittaja Aihe: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!  (Luettu 232791 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 4801
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« : Marraskuu 24, 2007, 23:04:35 »
Minulla itselläni on Zyxelin 4+1 koneen verkon tukeva modeemi (prestige 660 series). Tämä piti modata, että peliä voi isännöidä. Tässä lyhyt (ja epäselvä) tutorial siitä, miten sen saa toimimaan.


Lyhyesti:

1) loggaa modeemille, eli osoitekenttään: http://192.168.1.1/rpSys.html

2) Mene NAT

3) SUA only --> edit details
Tänne lisäät portin 4500 alku ja 4500 loppu. Kolmanteen sarakkeeseen sisäverkon IP (sen näet DHCP-table kohdasta, kannattaa katsoa etukäteen valmiiksi).

Sitten mennään eteenpäin:

4) Firewall kohtaan

5) Rule summary

6) Sitten luodaan sääntö, jossa asetukset tulevat olemaan:

LAN to LAN (muistaakseni!! en ole varma!, jos ei toimi, niin tätä kohtaa muuttamalla voi saada toimimaan)
Active (Rasti ruutuun)
Suunta= FORWARD
Source ja destination address = any
Available services = Tähän haet sen propilkki2 säännön
TCP paketit sitten (UDP ei tarvita)

JA sitten vain apply.

Pitäisi toimia.

------------------

Jos tässä on joku selvä virhe ja joku sen keksii, niin korjatkaa ihmeessä. KErtokaa myös muista ohjelmistanne ja modeemeista, miten saitte toimimaan.

-----------------

Muistakaa käydä hostaamisen aloittamisen jälkeen alt-tabilla katsomassa, että salliiko softapalomuuri (esim. zonealarm, f-secure, norman jne) pelin päästä nettiin. Jos siellä on pp2 yrittämässä pääsyä, niin sallikaa se (ja rasti ruutuun remember, niin ei tartte toista kertaa tähän jäädä).

Ohjeita myös tuolla: http://portforward.com/
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 21, 2007, 12:44:31 kirjoittanut Mikko_-Procyon- »
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/


Trigsu

  • Viestejä: 4
    • Profiili
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #1 : Marraskuu 25, 2007, 11:40:46 »
Omassa TeleWellin 510-sarjan modeemissani tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Kirjoitan nettiselaimen riville osoitteen 192.168.0.254 (tällä saa yhteyden modeemiin)
2. Vasemmalta "Asetukset" (Configuration)
3. "Ohjelmallinen palvelin" (Virtual server)
4. Lisää
5. Protokolla - BOTH Tähän riittää ilmeisesti pelkkä TCP
   Julkinen porttialue (alkaa)    4500
   ......................(päättyy)      4500
   Sisäverkon IP-osoite            Tähän koneesi antama ip verkkoyhteysikkunan kautta
   Sisäverkon portti                 Jätä tyhjäksi
6. Paluu
7. Tallenna (ja sen jälkeen vielä alakulmasta Tallenna asetukset muistiin).
8. Sulje selain ja luo peli.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 25, 2007, 11:42:25 kirjoittanut Trigsu »

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 4801
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #2 : Marraskuu 25, 2007, 14:47:10 »
Trigsun kirjoitus toisesta threadista copy-pastena tänne. Sisältää myös ohjeen zonealarmin säätöön.

Lainaus
Avaa ZoneAlarm alakulmasta:

1. Valkkaa Program Control vasemmalla olevista välilehdistä.
2. Rullaa oikean puolen listaa niin kauan alas kunnes löydät rivin "Main executable for PP2".
3. Muuta mahdollinen ruksi/kysymysmerkki vihreäksi kuittausmerkiksi muista rivin kohdista paitsi Send Mail.

Kokeile nyt liittyä.

Jos ei pelin hostaaminen ei edelleenkään toimi, ilmoitatko IP osoitteesi. Jos se on esim. 192.168.0.X (X on satunnainen luku, joka ei normaalisti vaihtele).
Se tarkoittaa sitä, että modeemissasi on NAT päällä, eli se pitää itsellään varsinaisen IP-osoitteen, ja jakaa itsessään kiinni oleville koneille/koneelle sisäverkon osoitteet.
Tällöin sinun täytyy tehdä modeemiisi portin uudelleenohjaus (port forwarding) omalle koneellesi.
Omassa TeleWellin 510-sarjan modeemissani tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Kirjoitan nettiselaimen riville osoitteen 192.168.0.254 (tällä saa yhteyden modeemiin)
2. Vasemmalta "Asetukset" (Configuration)
3. "Ohjelmallinen palvelin" (Virtual server)
4. Lisää
5. Protokolla - BOTH
   Julkinen porttialue (alkaa)    4500
   ......................(päättyy)      4500
   Sisäverkon IP-osoite            Tähän koneesi antama ip verkkoyhteysikkunan kautta
   Sisäverkon portti                 Jätä tyhjäksi
6. Paluu
7. Tallenna (ja sen jälkeen vielä alakulmasta Tallenna asetukset muistiin).
8. Sulje selain ja kokeile luoda peli.

HUOM. modeemin asetuksiin käytettävä IP numero vaihtelee merkkikohtaisesti! Modeemisi manuaalista löydät oikean osoitteen. Myös modeemin asetusten valikot vaihtelevat todella paljon jopa saman valmistajan eri mallien kesken.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Nismox

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 258
  • www.nismox.com
    • MSN Messenger  - wastedlife911@hotmail.com
    • Profiili
    • Kotisvut
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #3 : Marraskuu 27, 2007, 06:43:10 »
Tommosen huomannut nyt "muutamia" pelejä hostanneenna...ennen verkkopelin luomista kannattaa kone käynnisttää uudelleen, samaten koneen käynnistyttä "uudistaa" korjata verkkoyhteys ja ainakin itellä tää kaiken pahan alku ja juuri, messenger kannattaa sammuttaa=) Itellä nyt pari kertaa kun joku valopää on mesessä höpissy mulle samalla kun hostaan, kaatuu koko systeemi.
www.nismox.com                                               


Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 4801
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #4 : Marraskuu 27, 2007, 08:41:31 »
Aika erikoisia nuo kaatuilun syyt. Mulla on messengeri yleensä aina auki, kuten myös irc, opera, acdsee, pp2-editorikin joskus. Minkään softan käyttö rinnakkaisesti ei ole aiheuttanut mitään näkyvää ongelmaa. Ja tosiaan mulla on 5v vanha kone, joten tehotkaan eivät ole ihan rinnastettavissa viimeisimpiin myllyihin.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Nismox

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 258
  • www.nismox.com
    • MSN Messenger  - wastedlife911@hotmail.com
    • Profiili
    • Kotisvut
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #5 : Marraskuu 27, 2007, 11:38:15 »
No juu nii ei mullakaa koneet nyt ihan viimesen päälle ole...ihan perus tasoa...mutta tuon mesen ja tilttailun syy/seuraus yhteys on ihan selkee..liekö olevan siinäkin joku versio mikä tökkii.
www.nismox.com                                               

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 4801
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #6 : Marraskuu 27, 2007, 12:56:10 »
Yksi kokeilemisen arvoinen seikka voisi olla se "prioriteetin muuttaminen". En ole 100% varma, mutta sieltä settings.dat tiedostosta sitä pystynee muuttamaan. Tästä oli puhetta jo aiemman varsion kanssa, että joissain ympäristöissä pelin asettama prioriteetti aiheutti ongelmia.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

karib

  • Sauna-kyborgi
  • Viestejä: 280
    • Profiili
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #7 : Marraskuu 27, 2007, 15:54:21 »
Yksi kokeilemisen arvoinen seikka voisi olla se "prioriteetin muuttaminen". En ole 100% varma, mutta sieltä settings.dat tiedostosta sitä pystynee muuttamaan. Tästä oli puhetta jo aiemman varsion kanssa, että joissain ympäristöissä pelin asettama prioriteetti aiheutti ongelmia.
Minulla ainakin auttoi aiemmin ja on helppo tehdä. Ctrl+Alt+Del ja siitä tehtävien hallinta ja prosessit. Hiiren oikealla klikkaus ProPilkki.exe ja avautuneesta ikkunasta alariviltä "aseta prioriteetti". Siitä vaan valitsemaan "reaaliaikainen".

Aatami

  • Professorin vaimo
  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 1250
  • Intohimona kalastus
    • MSN Messenger  - jami_terasahde@msn.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #8 : Marraskuu 27, 2007, 21:47:55 »
Kokeilin tota Karib:in ehdotelmaa ja mitä siitä seurasi... Jysähti koko kone eikä sammunut ennen kuin veti johdon irti seinästä. Ei varmastikkaan käy kaikilla samoin mutta pienellä varauksella.
Aina ei voi miellyttää kaikkia..
http://kalassa.net/aatami/
Kalassanet kalastusseuran sihteeri


Nismox

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 258
  • www.nismox.com
    • MSN Messenger  - wastedlife911@hotmail.com
    • Profiili
    • Kotisvut
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #9 : Marraskuu 28, 2007, 09:07:56 »
Nyt oolis täsätkin testattua tietoa, itellä ei tuo prioriteetin muutto vaikuttanut mitään, ku sitten taas vastaavasti käynnissä olevien prosessien määrä on suoraan verranollinen Pp2 kaatuiluun ja bugeiluun, itsellä kun kone normi tilassa = 18 käynnissä olevaa prosessia, ei minkään näkösiä ongelmia niin hostatessa kuin muissakaan peleissä, jos on 40 käynnissä olevaa prosessia niin kone alkaa oireilemaan, ja 50 käynnissä olevaa prosessia tekee jo pelin pelaamisen melkolailla tuskaiseksi samaten hostaus on lähes toivotonta. Tuota muistin käyttöä sekä prosessorin käyttö astetta en huomannut katsoa mutta muistin loppumisesta mulla tuskin on kyse. Prossusta en sitten enää olis ihan varma=) >Eli ainakin hostaus tilanteessa lienee järkevää lopetella taustalta turhat ohjelmat, messenger, qplayerit  yms. ja taas konet toimii ja peli sujuu=) Ainakin nämä perus rammilla eli 512 varustetut koneet, niistä yksinkertaisesti loppuu muisti kesken, ei kummostakaan piikkiä tartte muistin käyttöön niin varmasti kone morjenstaa=
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 28, 2007, 09:10:58 kirjoittanut Nismox »
www.nismox.com                                               

Trigsu

  • Viestejä: 4
    • Profiili
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #10 : Marraskuu 28, 2007, 10:50:26 »
Hmp... Mä oon hostaillu jo aivan älyttömän monta kertaa monena päivänä enkä ole mitään ihmeen porttiasetusta muuttanut...? :D
Luentunymmärtämiseen en viitsi puuttua, mutta modeemissasi ei ilmeisesti ole NAT-toiminto päällä, jolloin et edes tarvitse moista..  :roll:

Miksu18

  • Viestejä: 32
  • 4 ahventa
    • MSN Messenger  - Miikaonkunq@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #11 : Marraskuu 29, 2007, 16:16:53 »
Yksi kokeilemisen arvoinen seikka voisi olla se "prioriteetin muuttaminen". En ole 100% varma, mutta sieltä settings.dat tiedostosta sitä pystynee muuttamaan. Tästä oli puhetta jo aiemman varsion kanssa, että joissain ympäristöissä pelin asettama prioriteetti aiheutti ongelmia.
Minulla ainakin auttoi aiemmin ja on helppo tehdä. Ctrl+Alt+Del ja siitä tehtävien hallinta ja prosessit. Hiiren oikealla klikkaus ProPilkki.exe ja avautuneesta ikkunasta alariviltä "aseta prioriteetti". Siitä vaan valitsemaan "reaaliaikainen".
Mulla veti koneen ihan sekasin tosta. :(





Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 4801
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #12 : Marraskuu 30, 2007, 13:23:16 »
Saattaa olla sun sisäverkon IP ja ulospäin näkyvä IP. Ne on ja niiden PITÄÄ olla erit.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 4801
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #13 : Marraskuu 30, 2007, 14:58:47 »
No oiskohan mahdollista saada tietää, mitä se sun dossis sitten meille kertoo? Ja jos sulla on ADSL-modeemi, niin loggaa sinne ja käy katsomassa mitä se sulle kertoo. Huomaa, että sielläkin on monia IP-osoitteita. Voit myös mennä irciin ja kirjoita /dns (oma nick), niin näet myös IP:n.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Miksu18

  • Viestejä: 32
  • 4 ahventa
    • MSN Messenger  - Miikaonkunq@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #14 : Marraskuu 30, 2007, 21:12:15 »
Minulla kävi vähän aikaa sitten että IP oli vaihtunu. Kannattaa tarkistää se säännöllisin väliajoin, että et turhaan hostaile vanhalla IP:llä.





Nismox

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 258
  • www.nismox.com
    • MSN Messenger  - wastedlife911@hotmail.com
    • Profiili
    • Kotisvut
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #15 : Joulukuu 01, 2007, 10:21:21 »
Zyxel 600 sarjan konffaaminen NATittomaksi!
-------------------------------------------------------------------


Aloita menemällä Käynnistä---->Verrkkoympäristö----->Näytä verkkoyhteydet---->Klikkaa kahden näyttöruudun kuvakkeen päältä
hiiren oikealla painikkeella---->Ominaisuudet----->Klikkaa internet protokolla TCP/IP siniseksi ja alhaalta ominaisuudet----> Käytä
seuraavaa ip osoitetta siihen keno ja osoitteeksi 192.168.1.2----> klikkaa ok jolloin herjaa että alivekon peite puuttuu ja tuo automaattisesti peitteen tiedot---> klikkaa ok.

Avaa selain ja osoite riville kirjoitat http://192.168.1.1----> käyttäjä tunnus on admin ja salasana 1234 jos tehdas asetuksissa.

Avaa osio Advanced setup--->NAT--->keno kohtaan none---->apply
-----II----                           --->Firevall----> keno pois kohdasta firewall enabled--->apply

Avaa osio Wizard Setup----> Mode---->bridget----Next---->IP Adress__> Optain an IP adress Automatically tuohon keno--->Next
---->Save settings

Seuraavaksi vasemmalla puolella olevasta listasta main menu ja logout

Ja takaisin tuonne kohtaan yksi ja muutos sinne---->hae automaattisesti IP osoite ja käytä

Boottaa kone ja pitäisi pelittää;)
www.nismox.com                                               

pro-fishing

  • Viestejä: 1
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #16 : Joulukuu 01, 2007, 11:36:41 »
mikä on aliverko peite?? :mrgreen: :mrgreen:


"Jupe

  • Viestejä: 3
    • Profiili
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #17 : Joulukuu 02, 2007, 21:41:01 »
tuo messestä johtuva kaatuilu johtuu samasta syystä kuin tuo alt-tab yhdistelmä.....itelläki joskus ku oon hostannu ja joku alkanu meses jotain höpisee ni servu kaatunu
muttei aina!


Tikkar

  • Viestejä: 3
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #18 : Joulukuu 04, 2007, 18:11:00 »
Oisko vinkkejä kuinka saan pelaamaan Buffalon WBR2 Wlan hubin kanssa???

Micaz

  • Viestejä: 4
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #19 : Joulukuu 07, 2007, 15:29:42 »
Tietäiskö joku miten saa toimimaan Thomsonin DWT710 modeemin kans hostauksen?

pyrde

  • Viestejä: 1
    • MSN Messenger  - Pyry.Vuori@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #20 : Joulukuu 07, 2007, 15:33:55 »
mulla ei avaa tota tossa ekassa viestissä olevaa linkkii tulee joku virhe aina :-(
Team Ahvenen Pilkkijät

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 4801
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #21 : Joulukuu 07, 2007, 15:40:19 »
mulla ei avaa tota tossa ekassa viestissä olevaa linkkii tulee joku virhe aina :-(

Jos sulla ei ole ko. modeemia, niin virhe tulee takuulla.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

pyrde

  • Viestejä: 1
    • MSN Messenger  - Pyry.Vuori@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #22 : Joulukuu 07, 2007, 15:57:30 »
mulla ei avaa tota tossa ekassa viestissä olevaa linkkii tulee joku virhe aina :-(

Jos sulla ei ole ko. modeemia, niin virhe tulee takuulla.

ko modeeni???? mikä se on
Team Ahvenen Pilkkijät

Timpe

  • Vieras
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #23 : Joulukuu 07, 2007, 18:11:06 »
http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/284482 <--- TUOSTA ohjeet Telewellin moniin versioihin! Huom! Ohjeet ovat täydelliset P2P-ohjelmille, eli älkää käyttäkö ohjeissa mainittuja portteja vaan PP2:n käyttämää porttia eli 4500.

Hankey Bannister

  • Viestejä: 63
  • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
    • Profiili
    • Sähköposti
Älä säädä prioritetttia - ellet tiedä vaikutusta
« Vastaus #24 : Joulukuu 07, 2007, 19:51:19 »
Yksi kokeilemisen arvoinen seikka voisi olla se "prioriteetin muuttaminen". En ole 100% varma, mutta sieltä settings.dat tiedostosta sitä pystynee muuttamaan. Tästä oli puhetta jo aiemman varsion kanssa, että joissain ympäristöissä pelin asettama prioriteetti aiheutti ongelmia.
Minulla ainakin auttoi aiemmin ja on helppo tehdä. Ctrl+Alt+Del ja siitä tehtävien hallinta ja prosessit. Hiiren oikealla klikkaus ProPilkki.exe ja avautuneesta ikkunasta alariviltä "aseta prioriteetti". Siitä vaan valitsemaan "reaaliaikainen".

Älkää vain laittako prioriteetiksi reaaliaikaista - voi tulla isojakin ongelmia - jos ehdottomasti tällä haluaa kikkailla - koeilla, niin enintään korkea tai suuri arvoksi - EI SIIS REAALIAIKAINEN (Vanhempi kone sekoaa mahdollisesti täysin!)
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Aatami

  • Professorin vaimo
  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 1250
  • Intohimona kalastus
    • MSN Messenger  - jami_terasahde@msn.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #25 : Joulukuu 11, 2007, 10:18:35 »
Olisikohan vielä jotain vinkkiä miten saisi tuon isännöimisen toimimaan, Kun nyt olen käynyt palomuurin ja F-securen läpi ja kumpaankin olen laittanut, että salli Pro pilkki2.
Mitä vielä mikä mahtaa olla estona? Siellä on myös se portti 4500 mainittuna.
Aina ei voi miellyttää kaikkia..
http://kalassa.net/aatami/
Kalassanet kalastusseuran sihteeri

Aatami

  • Professorin vaimo
  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 1250
  • Intohimona kalastus
    • MSN Messenger  - jami_terasahde@msn.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #26 : Joulukuu 11, 2007, 10:48:59 »
Jahas nyt keksin vian. Minulla kun sattuu olemaan tampereen opiskelijaasuntosäätiön(TOAS) suoma yhteys. Satuin sitten lukemaan heidän kotisivuilta, että heidän nettiin ei voi luoda mitään omia portteja ellei tätä itse pyydä. En tiedä mitä tuo kyllä tarkoittaa kun en ole syntynyt näppäimistön kanssa. Siellä myös mainittiin heidän palomuurinsa rajoittaa liikennettä koneille? Taas ihan utopiaa, mutta luulen, että tästä syystä en pysty isännöimään pelejä.
Aina ei voi miellyttää kaikkia..
http://kalassa.net/aatami/
Kalassanet kalastusseuran sihteeri

Hankey Bannister

  • Viestejä: 63
  • Kun kerta kaunihisti pyyretähän.
    • Profiili
    • Sähköposti
Yhteysnopeus vaikuttaa
« Vastaus #27 : Joulukuu 13, 2007, 03:22:20 »
512 nopeudella ei kannata ottaa peliin enempää kuin 10 pelaajaa... 11 kaatuu jo.

Kokeiltu on eri pelaajamäärillä - luultavasti minun kohdallani operaattorin automaatti katkaisee yhteyden, jos liikennettä on kaistan leveyteen nähden liikaa 8Dynaaminen IP => uusi osoite) Peli kaatui myös kun joku perkeleen kekkeruusi yritti muualle kuin propilkkiin eilen illalla...

Kannattaa kokeilla eri vaihtoehtpja - luullakseni hostaamista ei kannata kokeilla alle 512 Mt yhteydellä.

Kokeilin piruuttani 256Mt nopeutta (Palomuurista saa säädettyä ainakin joissakin koneissa) - ei pysynyt pystyssä edes kolmella pelaajaalla...

===================
Huomatkaa että tämä voi olla pelkkää "mutua" - mutta toinpahan kokemukseni foorumille...
Knääkähtämääsillänikin viälä vetääsen brändyä käkättimehen.

Keijo the Kalamies

  • Viestejä: 79
  • Let's fish!
    • Profiili
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #28 : Joulukuu 13, 2007, 15:38:55 »
Mistä tämä johtuu! En pääse tonne sivulle! :x
Terve ja heipä hei!


Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 4801
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: Vinkkejä HOST-koneiden asetuksille!
« Vastaus #29 : Joulukuu 13, 2007, 15:45:52 »
Mistä tämä johtuu! En pääse tonne sivulle! :x

Jos yrität kirjautua Zyxel-modeemilla ja sulla onkin Telewell, niin ihmettele ongelmaasi. Lueppa kokeeksi ihan käyttöoppaasta, miten modeemille mennään. Saa kokeilla vähän myös tutkia ITSE ongelmakenttää, ennenkuin irvistelee hymiöllä täällä.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 



center>