Propilkki > Propilkki 1

Wanhan pelin uutinen: Propilkki 1.42 LATAUS TÄÄLTÄ!

(1/14) > >>

Mikko_-Procyon-:
Propilkki 1 sivustot on poistettu netistä. Niitä tuskin palautetaan enää, koska peli on yksinkertaisesti jo niin vanha. Se myös aiheuttaa sekaannusta ensikertalaisten keskuudessa (ts. näinkö surkea se peli onkin?).

Niille, jotka peliä vielä haluavat pelata, tarjoamme kuitenkin zip-muodossa koko Propilkki 1.42 paketin. Siinä on valmiina kaikki päivitykset, järvet ja se "äänisoitin".

Paketin voitte ladata täältä:

(Link not anymore available)

Shark:
Hyvä, että saatiin tuo kokonaisena, eli siinä on kaikki järvetkin mukana! Ikinä en ole (vieläkään) osannut ladata noita järviä, ja saada niitä peliin mukaan...  :roll:

Mikko_-Procyon-:
Siellä oli näemmä pari väärääkin (epävirallista) mukana, mutta niitä on nyt poisteltu. Isojarvi.ves ja siika.ves eivät kuulu viralliseen propilkki -pakettiin. Ovat "p*skaa", ts. realismista ei tietoakaan.

Aappametsuri:
Hemmetin hyvä juttu että tuon pelin vielä saa. Tuota pp1:stä tulee pelattua pätkätyöpäivien lomassa, kun en saanu toimimaan yhellä koneella tuota pp2:sta. On niin nostalgista muistella vanhoja hyviä aikoja tuon pp1 parissa, kun pelasin sitä silloin 2000 luvun alussa tosi paljon. Pitää nyt lähteä pelaamaan.

Slickko:
Pari tuntia siinä katosi PP1:sen seurassa...Eka Savilahti tuotti lahnan 5002g... :lol:
Still loving the game...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta