Chat

Kirjoittaja Aihe: Propilkki ja Kalapedia  (Luettu 33027 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

cpt miller

  • Vieras
Propilkki ja Kalapedia
« : Syyskuu 10, 2010, 17:44:45 »
Monella aloittelevalla foorumilaisella on kysymyksiä propilkkiin liittyen ja "turhia" aiheita on avattu nytten hieman enemmän viimeaikoina. Kannattaa aluksi vilkaista Kalapedian puolelle, sillä siellä on Propilkista ihan hyvin materiaalia aina pilkkien nimistä vinkkeihin, miten voi tulla hyväksi Propilkkijäksi ja kaikkea siltä väliltä. Jokaisesta kysymyksestä ei kannata avata uutta aihetta. Kannattaa myös katsoa, onko vanhoja aiheita jo olemassa siitä, mistä kaipailee apuja. Haku on tähän hyvä keino. Jollei Kalapediasta tai vanhoista aiheista ole hyötyä, niin sitten vasta kannattaa avata uusi keskustelu aiheeseen liittyen tai kysyä aiheesta (ks. alin linkki).

Hyödyllisiä linkkejä:

http://www.kalapedia.fi/index.php?title=Luokka:Propilkki_1Propilkki 1 liittyviä artikkeleja.
http://www.kalapedia.fi/index.php?title=Luokka:Propilkki_2Propilkki 2 liittyviä artikkeleja.
http://www.kalassa.net/keskustelut/pelivinkit-tekniikat-ja-taktiikat/usein-kysytyt-kysymykset-%28faq%29-lue-tama-ennen-kuin-kysyt/Kysymyksiä Propilkkiin liittyen.
http://www.kalassa.net/keskustelut/tekninen-tuki-ja-bugiraportointi/tyhmia-kysymyksia-fiksuja-vastauksia-22716/Oiva threadi, josta löytyy jo paljon yleisiä, mieltä askarruttavia kysymyksiä.Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>