Propilkki > Uutiset ja pelin kehitys

Lahjoitustili: Tue Propilkki 2 kehittämistä!

(1/52) > >>

Mikko_-Procyon-:
Propilkki 2 -peli on ilmaiseksi ladattavissa netissä. Sen lataaminen ja käyttäminen on täysin ilmaista. Pelin tekijät eivät saa siitä mitään tuloja. Pelin tekemiseen tarvitaan kuitenkin laitteistoja ja ohjelmistoja, joista aiheutuvat kulut tekijät ovat itse maksaneet.

Jos pidät Propilkki 2 -pelistä ja haluat lahjoittaa rahaa pelin kehittämiseksi, se on nyt mahdollista. Vapaaehtoisille lahjoituksille on nyt avattu tili:

Pankki: Kortesjärven Säästöpankki
Tilinhaltijat: Mikko Happo & Janne Olkkonen
Tilinumero: FI47 4912 0010 0038 11

Ulkomailta maksettaessa:
Pankin BIC-koodi: HELSFIHH
IBAN-tilinumero: FI4749120010003811

Voit käyttää myös PayPalia, klikkaamalla tästä.

Lahjoitusrahoja tulemme käyttämään vain pelin kehittämiseen liittyviin asioihin. Alkuvaiheessa toiveena on saada päivitettyä tietokoneet ja ohjelmistot nykyaikaisia vaatimuksia vastaaviksi. Rahoja voidaan käyttää myös yhteistyökumppaneiden ja pelintekemisessä vapaaehtoistyönä meitä auttaneiden henkilöiden pienimuotoiseen muistamiseen.

Lämmin kiitos kaikille, jotka tukevat pelin kehittämistä! Pidetään Propilkki 2 ilmaisena!

Procyon Products

Tepsu_77:
Hellou!!

Hieno homma että lahjoitustili saatiin. Toivotaan että mahdollisimman moni osallistuu.
Uskon että Norpista tulee ainakin lahjoittajia.
Osallistuin omalta osaltani huimalla 15e potilla :D

T: TN-FIN Tepsu

mikes:
Mahtavaa!!! Kyllä määkin osallistun, tosin en tiedä mitä noi pankin BIC koodi ja IBAN tilinumero ovat. Joten kysytään näin, voiko Nordean solotunnuksilla maksaa? Mikko, ilmoitele aina sillon tällön paljon on kerääntynyt rahaa tilille.

Timpe:

--- Lainaus käyttäjältä: mikes - Maaliskuu 14, 2008, 18:35:53 ---Mahtavaa!!! Kyllä määkin osallistun, tosin en tiedä mitä noi pankin BIC koodi ja IBAN tilinumero ovat. Joten kysytään näin, voiko Nordean solotunnuksilla maksaa? Mikko, ilmoitele aina sillon tällön paljon on kerääntynyt rahaa tilille.

--- Lainaus päättyy ---

Voit toki maksaa Nordean solotunnuksilla, sinne riittää tilinumero ja tilinomistajan nimi. Noita BIC ja IBAN koodeja tarvitaa yleensä vain ulkomailta maksettaessa.

Kalapaja:
Hyvä homma.

Mikko: Olisi kiva sitten vaikka kuukausittain(raporttia) kuulla paljonko tilille on kertynyt ja mitä lahjoituksilla on hankittu.

ps. Itse tulen lahjoittamaan kanssa pienen summan. Pienistä puroista kertyy suuri joki, joten toivon että kaikki propilkin käyttäjät
lahjoittaisivat omasta tahdostaan/varojensa mukaan pienen summan propilkin hyödyksi.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta