Propilkki > Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat

Parasta virtuaalipilkinnässä!

(1/1)

Sushisusi:
Ja vastauksia tulemaan!

Shark:
Parasta on tietenkin se, kun pilkitään kaksituntista Särkijärvellä, ajankohdaksi valittu ilta, ja syksy. Melkein heti kisan alusta saakka on pimeää, ja kaloja tulee todella vähän, tärpitkin ovat harvassa. Lopulta kaikki ovat ajautuneet lähekkäin toisiaan, kun yksi on todennut saaneensa 12 gramman särjen. Yhtäkkiä jollakin ottaa räsäseen kala kiinni, ja hän alkaa nostamaan kalaa. Nousee 45 sekuntia, ja sitten chätissä lukee: PRKL ISO VEI RÄSÄSEN!!!
Itellä juuri keltainen morri kiinni, ja jokin tarttuu kiinni. Nostaa +50 sekuntia, ja avannosta nousee 2800 gramman hauki.

Siinä on koko virtuaalipilkinnän suola.  8-)

Sushisusi:
Heino perustelu.

Juha21:
täs ois tällänen

se on iha parasta jossai vaikka mustalammella 2h pilkki ajankohta syystalvi ja ilta nii si heti on pimeetä ja ekaks tulee ahventa sitte ei tuu mitää sittekku on joku 1h pilkkiny sit iso kii ja ISO VEI PILKIN! mut sen jälkee on niinku et kohta tulee iha hiton moine sitte ku pilkin kuparipystyllä nii 1,20 min väsytys kala ylös ja perskutarallaa 3kg hauki

pilkkiäijä:
Eiköhän se oo niin että sitä pelataan kun on niin laiska, tai sitten kun ei pääse oikeastikkaan pilkille. Nykyään Käydään järvellä pilkillä, mutta sillon kun ei ole jäitä niin pelaan propilkkiä. Kyllä se on mukavaa aina välillä istua koneen ääressä, pelata rauhassa ilman mitään kiirettä ja jutella mukavia muiden kanssa  :wink:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta