Alueittaiset keskustelut > Etelä-Suomi

Ylä-Kivijärvi, Luumäki

(1/79) > >>

Hagge:
Avataampa tänne tälläinenkin keskustelu, kun en tälläistä vielä löytänyt. On ollut mökki muutaman vuoden huopaisenvirran lähettyvillä, mutta kalaa ei ole paljon tullut. Keskikoon (200-400g) ahenia tulee jonkin verran, kun tietää paikat. Onkos kenelläkään kokemuksia kyseisestä järvestä? Millä ja mistä tullut kalaa(jos joku niitä nyt on kukaan onnistunut saamaan) Ensikesänä olisi taas tarkoitys kyseisen järven kalakantaa harventaa, mikä on melko vaikeaa ko. järvessä. :roll:

pentti95:
Kyllä itsekin meinasin suunnata kivijärvelle kalan kesällä. Mökki sijaitsee pienen ajomatkan päässä kivijärvestä. Huopaisenvirrasta meinasin itsekin kokeilla heitellä, toimiiko lipat? Heh, oma sukunimenikin on Huopainen, ja suku onkin sieltäpäin lähtöisin. :D

Hagge:

--- Lainaus käyttäjältä: pentti95 - Huhtikuu 18, 2009, 17:24:24 ---Kyllä itsekin meinasin suunnata kivijärvelle kalan kesällä. Mökki sijaitsee pienen ajomatkan päässä kivijärvestä. Huopaisenvirrasta meinasin itsekin kokeilla heitellä, toimiiko lipat? Heh, oma sukunimenikin on Huopainen, ja suku onkin sieltäpäin lähtöisin. :D

--- Lainaus päättyy ---

Juu lipat toimii. Parhaiten on toiminut Blue Fox Vibrax värissä musta punaisilla pilkuilla.

pentti95:
Joo kesällä kyllä koitan, tarkoitus mennä siinä kohdassa missä joki laskee kivijärveen, menee se tiekin siinä.

Hagge:

--- Lainaus käyttäjältä: pentti95 - Huhtikuu 19, 2009, 16:02:30 ---Joo kesällä kyllä koitan, tarkoitus mennä siinä kohdassa missä joki laskee kivijärveen, menee se tiekin siinä.

--- Lainaus päättyy ---

Itse en ole siinä päässä kalastanutkaan, ainoastaan yläpuolella. Tuo paikka paikka johon Huopaisenvirta laskee on jo oikeastaan Ala-Kivijärven puolella, mutta ei nyt olla niin tarkkoja (eihän?). Tee sitten tähän topickiin ilmoitus jos saat kalaa, niin käyn itsekin siellä(ehkä) koittamassa. Valittettavasti ei kuitenkaan ole kuin puuromottori veneessä, niin ei veneellä pääse huopaisenvirran läpi, vaan pitää mennä kävellen(pyörällä).

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta