Muut keskustelut > Kalassa.net - Tiimi

Kysymyksiä ja vastauksia sisällöntuotantoon liittyen?

(1/5) > >>

Toimitus:
Morjens,

Onko uutisten ja linkkien ja tiedonjyvien lisääminen tehty riittävän helpoksi? Onko jotain kysyttävää siihen liittyen?

Kysykää tässä threadissa ohjeita sisällön toimittamisesta saitille ja antakaa aloitteleville toimittajille vastauksia kysymyksiin! :)

Erilaisia palveluita ovat:

-Kalastusuutiset
Linkki: http://www.kalassa.net/?sv=1&tm=15
Uutisten lisäyslomake: http://www.kalassa.net/?sv=1&tm=14

-Kalastuslinkit
Linkki: http://www.kalassa.net/?sv=1&tm=4
Linkkien lisäyslomake: http://www.kalassa.net/?sv=1&tm=3

-Tiedonjyvät
Linkki: http://www.kalassa.net/index.php
Tiedonjyvien lisäyslomake: http://www.kalassa.net/?sv=1&tm=1

Timpe:
Sivusto todellakin on ottanut muutaman oikeinkin tervetullee harppauksen eteenpäin! Hyvähyvä!
Sellainen "kehitysidea/kysymys" tulikin heti mieleen, noita uutisia ja linkkejä lisäillessä, jotta tarkistaako esimerkiksi tuo kalastuslinkkien lisäyslomake automaattisesti sen, onko kyseinen linkki jo lisätty johonkin alikategoriaan vai pitääkö moderaattorin tosiaankin tarkastaa kaikki linkit lävitse ettei lisättävää linkkiä ole jo esim. jonkun toisen alikategorian alla?
Jos näin on, niin eikö tuohon lomakkeeseen voisi "koodata" softanpätkän (ellei se ole kovin työläs homma), joka tarkistaa linkin osoiteen jostakin "masterlistalta" ja jos se sieltä jo löytyy niin, ilmoittaa linkkiä lisäävälle käyttäjälle, että kyseisen sivun linkki on jo lisätty?

Että sellaista, eipä tässä muuta kun jatketaan sisällön tuottamista  :-)

Toimitus:
Ei se tarkista ja sellaisen softan tekeminen ei muutenkaan olisi välttämättä lopputulokseltaa hirveän luotettava. Parasta on kun katsoo ettei uutista löydy vielä tietokannasta millään otsikolla ja lisätä se sinne. Moderaattori myös tarkistaa, että uutista ei ole ennen julkaistu, mutta parasta se on tarkistaa silti lähetysvaiheessa.

Kiitos Timpe! Uutisesi ja linkkisi ovat loistavia! :D

Timpe:
Joo, ei tuo "Uutispuoli" ongelmia aiheutakkaan, kun näkee niin näppärästi tuon "Kaikki Suomalaiset Kalastusuutiset"-linkin kautta mitä on lisätty ja mitä ei, mutta toinen juttu on tuo kalastuslinkkejä valikko alikategorioineen. Siinä voi helposti tulla päällekkäisyyksiä, mutta modet poistaa niitä sitten sitä mukaan kun niitä ilmenee ;)
Mielessä oli myös tuon "koodin" tuomat luotettavuusongelmat, sen kanssa varmasti olisi joutunut painimaan ihan liikaa, joten mennään tällä systeemillä eteenpäin :)

Toimitus:
Totta ja ilmoittakaa myös "Eikö tämä linkki toimi?"-lomakkeella, jos huomaatte että jokin uutinen tai linkki on sivustolla kahteen kertaan. Se ilmestyy sitten moderointyökaluun punaisella ja se tiedetään silloin poistaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta