Muut keskustelut > Kalassa.net - Tiimi

Kalastuslinkkejä kaivataan kipeästi lisää!

(1/2) > >>

Toimitus:
Morjens,

Voisiko joku ottaa hommakseen perata suomalaisia kalastuslinkkilistoja ja lisätä puuttuvat kalastuslinkit palveluumme?

Sielä on vielä aikamoisia aukkoja joissakin kategorioissa, joten olisi enemmän kuin loistavaa jos joku iltapuhteina täydentäisi kaikki puuttuvat linkit! :)

Mikko_-Procyon-:
...tarkoitat siis copy-paste urakkaa sivustolta "kaikki Suomen kalastuslinkit" ?

Toimitus:
On niitä linkkilistoja muitakin ja Googlea voi käyttää myös ja lisätkää myös tietenkin omatkin sivustonne sinne jokainen sellaiset omistava. En usko että Kalastus.comissa sentään ihan kaikkia linkkejä on saatu oikeasti koottua ja siksi linkkejä täytyy etsiä aktiivisesti joka puolelta. Ei ole kalastuslinkkien etsimiseen oikein muutakaan keinoa kuin käydä kaikki suomesta löytyvät kalastuslinkkilistat läpi. Lisätkää myös ulkomaisia linkkejä, koska niitä ei ole vielä listattu kunnolla minnekään suomalaiselle kalastuslinkkilistalle!

On hyvin tarpeellista myös vierailla itse kalastussivulla myös, koska linkkiä varten lomakkeessa täytyy täyttää myös kuvaus-kenttä pienellä kuvauksella kyseisestä sivusta.

Tärkeintä, että saadaan nyt nopeasti linkkilista niin kattavaksi että sitä voi käyttää tehokkaasti tiedonetsintään ja sieltä voi olettaa löytävänsä oikeasti kaikki suomalaiset kalastuslinkit.

Toimitus:
Huomioitavaa erityisesti on kuitenkin, että lisääjä tarkistaa aina ettei sivustoa löydy palvelusta jo ennestään! Olkaahan tarkkoja ettei tule päällekkäisyyksiä!

Kiitoksia! Sieltä alkoikin heti satelemaan linkkejä! Lisää kaivataan vielä ja paljon! :D

Mikko_-Procyon-:
Onko miten vaikea tehdä tuosta systeemistä sellaista, että se vertaa lisättävää linkkiä jo olemassa oleviin? Lähinnä sillä, että jos ja kun näitä linkkejä kertyy sadoittain, niin se vertailun tekeminen muodostuu työläimmäksi vaiheeksi koko linkkikirjaston ylläpidossa. Ei kait sen pitäisi olla kuin yksi vertailulause.. mutta käytännössä lienee joku tietokantalistan tulostus toiseen tiedostoon, jossa vertailu tapahtuu.. tai mistä minä tiedän. Arvailen vain c64 ohjelmointitietojen pohjalta :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta