Alueittaiset keskustelut > Oulun lääni

kuusamon helilampi

<< < (2/5) > >>

Olli83:
Olipas paikallisessa lehdessä ilmoitus,että Kuusamon uistin myy pilkki kausi kortteja Helilammille. Ilman korttia kalastus kielletty.

[TMF] oltermanni:
Jaahas,mentii vaan kaverin kanssa pilkille niin että ei aateltu kyllä yhtään että sinne pitää maksaa. :|sit ku huomattiin että piti maksaa niin sittenhän se tulikin maksetuksi. :mrgreen:mutta onko siellä samat metkut kun kesällä maksulliset?

Olli83:

--- Lainaus käyttäjältä: TTV oltermanni - Marraskuu 17, 2009, 20:30:16 ---Jaahas,mentii vaan kaverin kanssa pilkille niin että ei aateltu kyllä yhtään että sinne pitää maksaa. :|sit ku huomattiin että piti maksaa niin sittenhän se tulikin maksetuksi. :mrgreen:mutta onko siellä samat metkut kun kesällä maksulliset?

--- Lainaus päättyy ---

Eiköhän se ole kesälläkin maksullista. Miten muuten ovatko kalat syömäkelposia siinä?  :roll:

Nisu:
Kyllä ne varmaan syömäkelposia on, tai ois ainakin sillä hinnalla ois parempi olla :D Ei muistaakseni kesällä ainakaa ollu ihan halpaa se kalastus siinä, oiskohan ollu joku 8e ja yhen kalan sai sillä ottaa  :-o En kyllä oo tuosta hinnasta / kalamäärästä ihan varma, mut niin kallis se oli ettei tullu kertaakaan kesällä siinä käytyä.

Paljos tuo kausikortti sinne muuten maksaa?

Olli83:
Ei ole tuosta kausikortin hinnasta tietoa. No jo on suolanen hinta kalalle :-D Eiku ajattelin vaan,että melkosessa paikassa se lampi siinä on. Sen takia kyselin kalojen syönti kelpoisuudesta  :-D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta