Propilkki > Uutiset ja pelin kehitys

10 vuotta virtuaalipilkintää!

<< < (7/7)

Mikko_-Procyon-:
Jostain ihmeen syystä luin tämän oman artikkelin läpi näin yön pimeinä tunteina.

Aika uskomaton juttu, mutta pian voisi alkaa kirjoitella "20 vuotta virtuaalipilkintää" -artikkelia. Ja kun aikoinaan vanhoilla PC-rouskuilla peliä tehtiin, ei voinut kuvitellakaan että moninpeli-3D-versio kulkee joku päivä taskussa mukana.

Monta hienoa tarinaa on matkan varrella tullut lisää kerrottavaksi ja ne pitäisi ehdottomasti paperille saattaa. Pro Pilkki 2 kehityksen tarina on vielä pitkälti kertomatta. Kun tässä miettii asioita taakse päin,niin puolet omasta eliniästä on Pro Pilkkiä pelattu.. ja jos vielä 10v päästä peliä pelataan ja kehitetään, niin silloin oma ikä on jo siellä 50v hujakoilla. Eipä sitä nuorena armeijaikäisenä tai ensimmäisen vuosikurssin opiskelijana osannut aavistaa, millaiseen rytinään se peli vielä joskus johtaa.

...ja mitä kaikkea tähän peliin vielä saadaan lisää seuraavan 10 v aikana? Uskaltaako joku ennustaa? Minä en.

Mikko_-Procyon-:
Melekoista. Se on pojjaat nyt niin, että Propilkki on jo 20 vuotta. Vastahan me tämän teko aloitettiin.. ja ihan vasta tämä artikkeli kirjoitettiin.

Meillä on kehitteillä yksi jännä pikkuyllätys Propilkin ja erään toisen toimijan kanssa tulossa. Tai itseasiassa kaksi yllätystä, mutta  palataan siihen myöhemmin ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta