Propilkki > Tekninen tuki ja bugiraportointi

Tyhmiä kysymyksiä, fiksuja vastauksia.

(1/41) > >>

jarmoankka:
Laitampa tällasen ketjun tänne teknisellekin puolelle, sillä tätä ei kaikki osaa hakea tuolta pelivinkin- osiosta.
Eli tänne kaikki tekniset kysymykset, jotka ovat liian pieniä oman ketjun luontia varten ja joihin et jo olemassa olevista löydä vastauksia.Jos kaksi tietokonetta käyttää samaa langatonta verkkoa, mutta modeemia ei pysty säätämään (porteja ja natteja jne), onko mahdollista saada aikaiseksi verkkopeli noiden kahden koneen välille?  Siis siten, että "ulkopuolelta" siihen ei kukaan liittyisi?

Jos, niin selkeät ohjeet tervetulleita.

jawa75:
Äkkiä ajatellen homma vois toimia irroittamalla modeemin puhelinjohto. Varma en asiasta ole kun ei pääsee testaamaan kun en ole kotikämpässä.

jarmoankka:
Modeemi on naapurin puolella.  Ei viitti käydä viemään siltä nettiyhteyttä...  Lähinnä kävi mielessä, että voisiko nämä mun puolella olevat koneet jotenkin verkottaa keskenään niin että peli toimis modeemista huolimatta...

*HenTeri*:
Tälläseen kysymykseen en keksinyt sopivaa haku sanaa, joten kirjoitin tänne.. Eli kun on pelaamassa ja painaa vasemmalta alhaalta windows näppäintä, että menee työpöydälle niin joskus peli sammuu ja tulee ''virheilmoitus''.

Termis:

--- Lainaus käyttäjältä: *HenTeri* - Marraskuu 22, 2009, 20:50:17 ---Tälläseen kysymykseen en keksinyt sopivaa haku sanaa, joten kirjoitin tänne.. Eli kun on pelaamassa ja painaa vasemmalta alhaalta windows näppäintä, että menee työpöydälle niin joskus peli sammuu ja tulee ''virheilmoitus''.

--- Lainaus päättyy ---
Mullakin on sama homma, tiiä sitte mistä johtuu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta