Muut keskustelut > Sekalaista juttua

Ikäkeskiarvo (toivottavasti kaikki vastaa)

(1/4) > >>

Aatami:
Tällaisia äänestyksiä on aina silloin tällöin tehty ja mielestäni sivuilla on tapahtunut jonkin sortin muutosta ikäjakaumassa. Siksi ihan uteliaisuuttani pistän äänestyksen käyntiin. Tulokset tulevat viikon päästä näkyviin. Siihen saakka toivoisin, että kaikki äänestäisi ihan jo sen takia, että tulos olisi mahdollisimman kattava.


Älkää kirjoittako tähän yhtään mitään ennen tuloksia. Sen jälkeen voi pientä spekulaatiota harrastaa jos mieli tekee.

Aatami:

Tuossa on vielä edellisen kyselyn tulos.

Aatami:
Up

125 ääntä jo annettu. Alkaa täyttämään jo hyvän äänestyksen rajan. Loputkin käyttäjät vielä äänensä antamaan niin saadaan mahdollisimman luotettava kuva nykytilasta. Vieläkö kalassa.net on hiekkalaatikko noin niin kuin ikäkeskiarvon puolesta.

Tuhe:
Ihmetyttää vain tuo äänijakauma tuolla alkupäässä. Siellä on parinvuoden välei alussa, mut kokeneimmalle porukalle vain kaks vaihtoehtoa, et onko jotain syrjintää mielessä? Ite kumminkin alle 50, muttei paljon, mut yli viiskymppiset vissiin joutaa pois, kun ovat samassa nipussa. Tähän asiaan haluan perusteellisen vastauksen, mut ymmärrän, et tämmöisten vanhojen homekorvien on aika vaihtaa saittia.

Aatami:
Dodiin tuloksia on nyt saatu.

Tuhelle aluksi. Laitoin ikähaarukan siksi noin hölmösti, koska suurin osa on tuolla alle 20-vuotiaiden joukossa. Ainakin tähän asti ollut. Vastaavasti vanhempia yli 50-vuotiaita käyttäjiä on ollut aiemmin melko vähän. Jos muutosta olisi ollut iäkkäämmissä käyttäjissä olisi ollut mielenkiintoista jatkaa äänestystä ja tivistää ikähaarukoita vaikka 3-vuoden välein. Tulos oli kuitenkin melko odotettu. Tosin keskiarvo tuon perusteella voisi pyöriä jossain 20-vuoden tienoilla? Joku voi laskea jos enempi kiinnostaa.

Nuorien käyttäjien haarukka oli ihan siksi tuo, koska kokemus on osoittanut, että tuossa kulkee selkeä ikäkehitys. Ei voida yleistää, mutta luulen 12-vuotiaasta ylöspäin voidaan puhua jo nuoresta, kun taas alle 12-vuotias on vielä lapsi. Varmaa tietoa tuo ei ole, mutta näin olen asian sisäistänyt.


Asiasta voidaan tehdä myös uusi äänestys kolmen vuoden välein olevalla ikähaarukalla jos näin halutaan. Eikä tässä suinkaan ollut idea selvittää minkä ikäiset tänne kuuluu vaan minkälainen ikäjakauma tällä hetkellä on. Itsellä on pieni epäilys myös siitä, että mitä vanhempi käyttäjä on kyseessä, niin sitä harvempi on äänestysprosentti tässä asiassa. Nuoret, kun on olleet tähänkin saakka innokkaita äänestäjiä asiassa kuin asiassa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta