Muut keskustelut > Sekalaista juttua

Sukupuoliäänestys (utelias tahtoo tietää)

(1/2) > >>

Aatami:
Nyt kun ikäjakauma on selvillä, niin tuli uusi askarrattuva asia mieleen. Sukupuoli jakauma foorumilla ja onko PP2 ollut vaikutusta asiaan. Tällaisesta minulla ei ole tiedossa aikaisempia äänestystuloksia ja siksi ihan mielenkiinnosta oli hauska tietää tulokset. Ehkä niitä voi verrata sitten joskus 5 vuoden päästä uusiin tuloksiin. Onko muutosta tapahtunut.

Tulos näkyy äänestämisen jälkeen eikä sitä voi enää sen jälkeen muuttaa eli älkää vaihtako sukupuolta seitsemään päivään :wink:


Myös keskustelu on tervetullutta, jos on jotain aiheeseen liittyvää sanottavaa.

Mikko_-Procyon-:
Mies, TEEN PP2... sellaista vaihtoehtoa ei ollut.

Aatami:
Mutta pelaat myös :wink:

No joo olisihan vaihtoehtoja ollut vaikka kuinka paljon ja mietinkin että pitäisikö laittaa esimerkiksi sellaisia kuin en kalasta mutta pelaan ja en kalasta enkä pelaa jne, mutta lähtökohtaisesti kuitenkin suurin osa kalastaa oikeastikkin. Vaikka olisihan se ollut mielenkiintoista tietää kuinka moni on vain sellaisia jotka pelaavat PP2, mutta ei kalasta oikeasti.

jarmoankka:
roi kiinnostaa kyl et pelaako vaik ei kalasta. lisää se?

Aatami:
Jätetään nyt pois vielä, kun se ei varsinaisesti liity itse kysymykseen. Kun idea oli kuitenkin selvittää lähinnä tuo sukupuolijakauma ja että onko PP2 siihen vaikutusta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta