Muut keskustelut > Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia

KALASSA.NETILLE OMA KALASTUSSEURA

(1/7) > >>

Toimitus:
Morjens,

Olemme nyt hetken aikaa käyneet keskustelua yhteistyökumppanimme Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusliiton kanssa ( http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/ ) ja he ovat ilmaisseet mielenkiintonsa lähteä mukaan perustamaan Kalassa.netille omaa valtakunnallista kalastusseuraa. Seuraan saisivat liittyä kaikki kalastajat ympäri Suomessa ja toiminnan keskus olisi Kalassa.net, jossa toiminnasta tiedoitetaan ja sitä kehitetään. Seuran toiminnassa voisi olla kilpailutoimintaa, miittejä ja mitä me ikinä keksimmekään. Seuraan perustettaisiin myös jaosto virtuaalipilkkijöille, joka tarjoaisi Propilkin pelaajillekin hienon tavan järjestäytyä. Kalapedia saisi myös oman jaostonsa, joka keskittyisi Kalapedian kehittämiseen ja sitäkautta kalastustiedon levittämiseen suomalaisille kalastajille.

Kalassa.netin ympärille on vuosien varrella kehittynyt hyvin tiivis ja aktiivinen yhteisö, josta olemme saaneet valtavan määrän uusia tuttuja ja kalakavereita. Oranssi portaali on tullut monelle keskeiseksi paikaksi viettää iltoja ja lukea uusia nikseja rakkaasta harrastuksestamme. Kalastusseuran perustaminen toisi yhteisön aivan uudelle tasolle ja valtakunnallisuutensa ansiosta siitä voisi sen lisäksi hyvinkin nopeasti tulla Suomen suurin kalastusseura.

Se toisi jälleen toimintamme uudelle hienolle tasolle! Seurasta voisi tulla hyvinkin tunnettu ja mielenkiintoinen, kun sen edustajia löytyisi tulosluetteloista ympäri Suomen kalastuskilpailuja... :)

Arvoisat jäsenemme, millaiselta seuran perustaminen kuulostaa ja millaisia ideoita seuran toiminnaksi Teillä olisi?

SVKKL:n edustaja Juha Ojaharju liittyy lähipäivinä keskusteluun mukaan ja hän antaa meille lisää informaatiota seuraan liittyen.

Zintti:
Ihan älyttömän hyvä idea :lol: Köyhänä miehenä kysyn, että maksaako liittyminen? Pitää sitten katsoa kun tämä on valmis, että miltä näyttää onko itellä mahollisuus liittyä, mutta yleisesti tosi fiksu idea.

Toimitus:
Liittymismaksu tulisi olemaan erittäin minimaalinen, ettei se jäsenyys kenelläkään siitä jäisi kiinni. :)

Tornio_River:
Ei muutak0  törinää tötteröön ja seura pystyyn!! joko saa maksaa jäsen maksun :wink:

Aatami:
Hieno idea Jussi. Oma mielenkiintoni heräsi ainakin 100%:sti. Aikaisemmin en ole seuroihin kuulunut, kun ei ole yksin viitsinyt lähteä mihinkään mukaan, mutta nyt kun olisi jo valmiiksi osin tuttua porukkaa niin mikäs siinä. Miittien järjestäminen sopii ainakin itselleni, kun olen sitä jamppojen kanssa tähänkin asti harrastanut :-)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta