Chat

Kirjoittaja Aihe: Haluatko työharjoitteluun Kalassa.netiin?  (Luettu 8108 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Toimitus

  • Missä issee on?
  • Administrator
  • *****
  • Viestejä: 363
    • Profiili
    • http://www.kalassa.net
Haluatko työharjoitteluun Kalassa.netiin?
« : Heinäkuu 11, 2009, 15:45:21 »
Tervehdys!

Kalassa.net on kehittynyt vauhdikkaasti eteenpäin ja sisältöä on kertynyt sivustollemme paljon! On aika ottaa askeleita eteenpäin ja siirtyä entistä professionaalisempiin tapoihin kehittää palvelua.

Olen päättänyt ruveta ottaa Kalassa.netin palvelukseen työharjoittelijoita kouluista ja työttömyystoimistosta. Työharjoittelu tapahtuu aina virallisesti jossain omistamista yrityksistäni ja käytännössä työ on kotoapäin internetissä tehtävää etätyötä. Työn kuva vaihtelee, mutta sen pääperiaatteena on Kalassa.netin ja Metsastys.comin kehittäminen.

Työn vaatimuksena ei tarvita kotisivuntekotaitoa tai muuten mitään erikoisempaa osaamista, riittää kun on mieleltään erittäin aktiivinen ja ahkera ja on tosi kiinnostunut kalastuksesta. Työharjoittelusta ei makseta palkkaa ja työtä on paljon, mutta se on kalastuksesta kiinnostuneelle hyvinkin antoisaa!

Eli jos olette innokkaita kalastajia ja ahkeria sivustomme käyttäjiä, jonka tarvitsee löytää itselleen työharjoittelupaikka, ottakaa minuun yhteyttä pikaviestillä! Sovitaan sitten käytännössä kaikista järjestelyistä ja niin saamme sivustoa taas rutkasti eteenpäin! :)

Jussi, Kalassa.net

Kalastus-aiheiset keskustelut löydät Kalassa.netistä!
Metsästys-aiheiset keskustelut löydät Metsastys.comistaKirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>