Chat

Kirjoittaja Aihe: 0.8v bugit  (Luettu 23527 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

JamiDaMan

  • Kirkkojärven keisari
  • Viestejä: 138
    • MSN Messenger  - jami-da-man@suomi24.fi
    • Profiili
0.8v bugit
« : Huhtikuu 17, 2010, 23:58:54 »


Olen nyt 4:llä eri koneella testannut ja tuo tulee vaan yhdessä koneessa esille.

Aloitus kokoonpanot:

Morrivapa: Keltainenmorri, punainen toukka
Vanhavapa: Kultasiipi, punainen toukka (aloitus vapa)
keltapunamusta vapa: Räsänen, katka
Isoin vapa: Ahven tasuri.

4" kaira

Bugin esiintyminen:

Pilkin aloitus vavalla aluksi vaikka 10sekuntia. Nostan pilkin ylös ja vaihdan isompaan keltapunamustaan vapaan. Taustalla näkyy tuo katka ja punainen toukka.
Toukka on kiinni jossain näkymättömässä koukkussa ja on liikuteltavissa. Jos yritän hiiren oikealla napilla vaihtaa uutta toukkaa, on kuulemma syötit loppu.
Toukan irtoamisen jälkeen katkakin häviää taustalta ja jäljelle jää tyhjä kolmihaara koukku.
Kalaa tuolla viritelmällä en onnistunut saamaan yhtään.
 
Tiedä sitten onko asenuksen aikana sattunut jotain.
Koneessa on AMD Phenom prossu ja Nvidian 9600GT näytönohjain.
Käyttiksenä 64bit windows vista. Ajurit kunnossa.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 18, 2010, 16:01:25 kirjoittanut [TKP]JamiDaMan »
"Victory goes to the player who makes the next-to-last mistake"


pilkkiäijä

  • Mansesterin makkaramestari
  • Viestejä: 1010
    • MSN Messenger  - kala.keitto@hotmail.com
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #1 : Huhtikuu 18, 2010, 00:22:58 »
Näyttää herkulliselta!

Ei nyt varsinaista bugia, mutta vähän ehkä liioiteltua tuo jos laittaa ison räsän morrivapaan niin siimat katkeaa..  :roll:

No, ainakin ensikerralla tietää ettei sitä siihen kannata laittaa :)
Olen kalastelijapoika!

Shark

  • Viestejä: 966
  • Korrostan
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #2 : Huhtikuu 18, 2010, 09:47:19 »
Onkos tuo ihan tarkotus että yhteen pystyyn saapi katkaravun syötiksi?
Jovain.

Janne -Procyon-

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 96
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #3 : Huhtikuu 18, 2010, 10:22:21 »
Onkos tuo ihan tarkotus että yhteen pystyyn saapi katkaravun syötiksi?

Rautulätkään saa syötiksi toukkien lisäksi myös katkan, se nyt ei teknisesti ole pystypilkki.
Jos johonkin muuhun oikeaan pystypilkkiin saa katkan, niin se ei ole tarkoituksella ja se on bugi.

Edit: Varmistettu, on se oikea bugi. "Hopeapysty 2:ssa" on jäänyt katka sallituksi. Mitään haittaa siitä ei ole, kyllä sitä voi käyttää jos haluaa.  :-)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 18, 2010, 10:56:37 kirjoittanut Janne -Procyon- »
- Janne Olkkonen-
 --Team Procyon--


pilkkiäijä

  • Mansesterin makkaramestari
  • Viestejä: 1010
    • MSN Messenger  - kala.keitto@hotmail.com
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #4 : Huhtikuu 18, 2010, 10:28:25 »
Huomasin myös sen että yhteen pystyyn saa katkan syötiksi. En tiedä pilkin nimeä, mutta ei kuulu aloituspilkkeihin.
Olen kalastelijapoika!

Janne -Procyon-

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 96
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #5 : Huhtikuu 18, 2010, 10:35:43 »


VAihdoin morrivavasta isompaan missä oli räsä ja katka valmiina. Sitten tuli tuollanen.

Kokeilin pikaisesti toistaa tuota, mutta en saanut sitä tapahtumaan.

Jos löytyy tapa, jolla tuon saa joka kerta tapahtumaan (toukka ja katka samassa koukussa), niin ilmoitelkaa niin korjataan se sitten joskus seuraavaan versioon.
Tuossa tilanteessa tuo toukka luultavasti vain näkyy siinä ruudulla, ja vaikka sen asentoa voi säätääkin, sillä ei ole vaikutusta kaloihin. Oikea syötti eli katka vaikuttaa.
- Janne Olkkonen-
 --Team Procyon--

•ri$†ia•™

  • Viestejä: 36
  • Nyt on hanakasti kiinni!!!
    • MSN Messenger  - kristian.kainulainen@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #6 : Huhtikuu 18, 2010, 17:41:29 »
mullakii tulee tuommonen että katkan päälle tulee tuommonen toukka?! :|

Edu

  • Viestejä: 271
  • 4kg
    • MSN Messenger  - edu-kettunen@hotmail.com
    • Profiili
    • Kalassa.net
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #7 : Huhtikuu 18, 2010, 20:58:11 »
Serkulla kävi tollein et katkan päälle toukka  :|
...

Tornio_River

  • Kalapussikaljoittelija
  • Viestejä: 690
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #8 : Huhtikuu 18, 2010, 21:59:27 »
Ei nyt varsinainen bugi mutta vanhan vaivan uusiutuminen,eli jos tämä liilan ilmiön häiriö taas ilmaantui,eli normaalisti ei ole enää tullut tätä liila ilmiötä mutta nyt kun ottaa tämän uuden kairan kehiin niin hole on yhtä liilaa systeemiä,mutta puolestaan normi kairalla ei ilmiötä esiiniiny,eikö kuitenkin tässä reikä näkymässä tämä hole ole uudella kairallakin tehtynä ihan vanhan mallin kokoinen? kaikki päivitykset on taas suorittettu mutta silti "ongelma" yhä päällänsä,ei sinällään haittaa kuin visuaalisesti,sikis viisaimilta kysynkin onko jollain ilmennyt samaan ja onko "ongelma jollakin keinolla saatu pois laitettua?


Qkkeli

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 1468
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #9 : Huhtikuu 18, 2010, 22:01:13 »
Mulla on uudella kairalla pieni "violetti bugi" viiva keskellä avantoa, ei haittaa mitenkään pilkkimistä.

Tornio_River

  • Kalapussikaljoittelija
  • Viestejä: 690
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #10 : Huhtikuu 18, 2010, 22:13:50 »
Mulla on uudella kairalla pieni "violetti bugi" viiva keskellä avantoa, ei haittaa mitenkään pilkkimistä.

juu ei se haittaakkaan ,en minä sitä vingu mutta jos joku keksinyt kikka kolmosen sen hoitamiseen niin neuvoa saa antaa :-D

Janne -Procyon-

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 96
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #11 : Huhtikuu 19, 2010, 19:48:51 »
Mulla on uudella kairalla pieni "violetti bugi" viiva keskellä avantoa, ei haittaa mitenkään pilkkimistä.

Pitää toivoa, että että kun saan lähiaikoina "uusinta uutta" olevan koneen niin näkyis violettia mahdollisimman monessa paikassa. Silloin voin ne kaikki ne paikat korjata seuraavaan versioon. Nykyisellään on neljä konetta kotona (yksi w2k, kaksi XP:tä ja yksi Vista), ja työpaikalla kokeilin puolessa kymmenessä erilaisessa XP koneessa ja luonnollisesti yhdessäkään ei näy mitään violettia missään. Koitapa siinä keksiä, että mitä pitää korjata..   :-)
- Janne Olkkonen-
 --Team Procyon--

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 5111
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #12 : Huhtikuu 19, 2010, 19:58:18 »
Kyllä tilanne on parantunut paljon aikojen kuluessa. Käynnistin ihan vasta huvikseni 0.1 version ja olipahan violetti elämys :)
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

Samppa919

  • Pelekääkkö nää Olokkosta?
  • Viestejä: 117
    • MSN Messenger  - samppa919@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #13 : Huhtikuu 20, 2010, 18:45:03 »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.
Hyvää jatkoa, jos oma ei riitä.

UISTIN

  • Pohjakalojen rapsuttaja
  • Viestejä: 210
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #14 : Huhtikuu 20, 2010, 18:56:22 »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.
Sinulla on todennäköisesti asetuksissa kokoruutu tilan kohdalla"rasti",ota se pois,niin pitäisi alkaa toimimaan,itselläkin tekee tämän saman jos on kokoruutu tila käytössä.

Samppa919

  • Pelekääkkö nää Olokkosta?
  • Viestejä: 117
    • MSN Messenger  - samppa919@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #15 : Huhtikuu 20, 2010, 18:57:50 »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.
Sinulla on todennäköisesti asetuksissa kokoruutu tilan kohdalla"rasti",ota se pois,niin pitäisi alkaa toimimaan,itselläkin tekee tämän saman jos on kokoruutu tila käytössä.

Juu kyllä minä tuon tiesin, päätimpä vaan ilmottaa että kaatuu tuossa tilanteessa jos sen joku vaikka korjaisi seuraavaan versioon :)
Hyvää jatkoa, jos oma ei riitä.

Kipster

  • Putajan perhobatman
  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 889
  • Kalapedian päätoimittaja
    • MSN Messenger  - kimmo.tiirikainen@gmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #16 : Huhtikuu 20, 2010, 19:17:12 »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.
Sinulla on todennäköisesti asetuksissa kokoruutu tilan kohdalla"rasti",ota se pois,niin pitäisi alkaa toimimaan,itselläkin tekee tämän saman jos on kokoruutu tila käytössä.

Juu kyllä minä tuon tiesin, päätimpä vaan ilmottaa että kaatuu tuossa tilanteessa jos sen joku vaikka korjaisi seuraavaan versioon :)

Mulla se on kaatuillut tuossa tilanteessa jo vuodesta kirves ja varsi mutta eipä sille mitään ole tehty. Sitä varten on juurikin olemassa tuo ominaisuus, ettei se täytä koko näyttöä.


UISTIN

  • Pohjakalojen rapsuttaja
  • Viestejä: 210
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #17 : Huhtikuu 20, 2010, 19:28:02 »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.
Sinulla on todennäköisesti asetuksissa kokoruutu tilan kohdalla"rasti",ota se pois,niin pitäisi alkaa toimimaan,itselläkin tekee tämän saman jos on kokoruutu tila käytössä.

Juu kyllä minä tuon tiesin, päätimpä vaan ilmottaa että kaatuu tuossa tilanteessa jos sen joku vaikka korjaisi seuraavaan versioon :)
Joo,olihan toi ainakin edellisessäkin versiossa,mutta sait nyt kuitenkin toimimaan sen?

Samppa919

  • Pelekääkkö nää Olokkosta?
  • Viestejä: 117
    • MSN Messenger  - samppa919@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #18 : Huhtikuu 20, 2010, 19:52:55 »
Ei kärsi nakata alapalkkiin windows-näppäimellä kun peli on kokoruutu tilassa, tulee virheilmoitus "Main executable of PP2 on havainnut virheen, ja tuote on suljettava. Pahoittelemme häiriötä.".

Käyttiksenä Xp.
Sinulla on todennäköisesti asetuksissa kokoruutu tilan kohdalla"rasti",ota se pois,niin pitäisi alkaa toimimaan,itselläkin tekee tämän saman jos on kokoruutu tila käytössä.

Juu kyllä minä tuon tiesin, päätimpä vaan ilmottaa että kaatuu tuossa tilanteessa jos sen joku vaikka korjaisi seuraavaan versioon :)
Joo,olihan toi ainakin edellisessäkin versiossa,mutta sait nyt kuitenkin toimimaan sen?
Nyt kun tarkemmin muistelin niin totta, sama vika oli edellisissäkin versioissa :)

Juu ei mitään ongelmaa kun ei pelaa kokoruutu tilassa.
Hyvää jatkoa, jos oma ei riitä.

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 5111
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #19 : Huhtikuu 20, 2010, 23:11:58 »
Muistaakseni tuo vika on directX:n puolella, eikä niinkään pilkin puolella. Menee siis kääntäjä-teknisellepuolelle ja toisen directX-tuen käyttöönottoa jne, joten pelin puolella tuon fiksautuminen ei ole ihan seuraavien tehtävien asioiden listalla. Voi nimittäin viedä äkisti puolikin vuotta aikaa, että tuollaiset saadaan korjatuksi, koska se ei ole pelkästään se yksi juttu vaan "koko p*ska".  Voi olla myös mahdollista, ettei se edes tulisi onnistumaan (tai remontin kokoluokka olisi mallia "olokoot, evvk").
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

kirjolohikäärme

  • Ilmiselvä lötkö
  • Viestejä: 638
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #20 : Huhtikuu 21, 2010, 17:07:14 »
Yks pikku bugi on tullu vastaan tässä uuessa versiossa.

Linlolla ku pilkin, niin ylälaatikossa ei näkynyt kaloja vaikka niitä sain.
Ihan normaalisti kaikki kisatyypit ja suurin kala näky, mutta saatuja kaloja ei.

Oli vaan teksti Kalat: ja alapuolella tyhjää.
"Perhokalastus on ylivoimaisesti hauskin tapa olla saamatta kalaa."

Eci

  • Viestejä: 928
  • kikkelis kokkelis mitäs läksit
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #21 : Huhtikuu 23, 2010, 01:11:46 »
Mulla on edelleen grafiikat laajakuvanäytöllä pelkkää sahalaitaa. Pelaaminen yhtä tuskaa, pitää taas käydä isin ja äitin luona pelaamassa normaalinäytöllä. Ei auta mikään tuohon ongelmaan. Ainut mahdollisuus on pelata sillä pienimmällä ikkunan koolla mikä on käynnistettäessä mutta heti kun ikkunaa koittaa suurentaa niin grafiikat on pelkkää pikselimössöä. Kaikissa muissa koneissa joissa olen pelannut niin grafiikka pysyy pehmeänä vaikka ikkunaa venyttelisi miten tahansa. :(
Ehkä otin, ehkä en!

veltsu

  • Viestejä: 25
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #22 : Huhtikuu 23, 2010, 01:17:27 »
mulla kaatuu koko peli aika usein ja vanhassa versiossa niin ei käyny  :x :|

Mikko_-Procyon-

  • Veronkiertäjä
  • Mikkonator
  • *****
  • Viestejä: 5111
  • Ei tunnu missään!
    • Profiili
    • Propilkki 2
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #23 : Huhtikuu 23, 2010, 01:22:10 »
Sahalaita-sälät varmaan korjaantuu näytönohjaimen asetuksia säätämällä.

Pelin kaatuilu taas on erikoisempi juttu, koska yleisesti tämä 0.8 versio on saanu palautetta PALJON vakaampana kuin edellinen. Pistähän bugirapsaa bug-crash.logeineen tulemaan,niin tutkimme asiaa ja koitamme keksiä ratkaisuja.
Henri Poincare: "Tiede on faktoja; aivan kuten talot tehdään kivistä on tiede tehty faktoista; mutta kivikasa ei ole talo eikä kokoelma faktoja ole välttämättä tiedettä."

http://kalassa.net/mikkoprocyon/

UISTIN

  • Pohjakalojen rapsuttaja
  • Viestejä: 210
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #24 : Huhtikuu 23, 2010, 07:47:55 »
Itselle tuli linlolla tämmönen,ei pystynyt laittamaan ainakaan näitä merkkejä[tai pystyi mutta niistä tuli väärät merkit]   :/ä    Muitakin merkkejä saattoi olla,en kokeillu kaikkea enkä muistakkaan enään tarkkaan.

[TKN] Aanrii (C)

  • Viestejä: 44
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #25 : Huhtikuu 23, 2010, 12:17:46 »
Itsellä on myös verkkopelissä peli kaatunut nyt 2 kertaa aloitusvarusteiden vaihtoon. Mistä Mikko tuo bug-crash -tiedosto löytyy?

•ri$†ia•™

  • Viestejä: 36
  • Nyt on hanakasti kiinni!!!
    • MSN Messenger  - kristian.kainulainen@hotmail.com
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #26 : Huhtikuu 23, 2010, 12:39:15 »
Siis tarkotatteko sitä sahalaitaa niissä vavoissa?

Janne -Procyon-

  • Global Moderator
  • *****
  • Viestejä: 96
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #27 : Huhtikuu 24, 2010, 10:09:58 »
Itsellä on myös verkkopelissä peli kaatunut nyt 2 kertaa aloitusvarusteiden vaihtoon. Mistä Mikko tuo bug-crash -tiedosto löytyy?

Tuo logi löytyy helpoiten kun
1) avaat pelin asetukset
2) painat sieltä "avaa asetusten ja ennätysten sijaintikansio"
3) siirryt yhden kansion ylöspäin
4) siirryt "logs" kansioon, siellä on "debug_crash1.log"

Mutta tärkeintä on, että jos tuossa aloitusvarusteiden valinnassa tulee ilmoitus "assert jotain" lähettäkää siitä kuvakaappaus! Se auttaa eniten.
Tämä asia tapahtui minulle itselle jo testien aikana, mutta en ottanut sitä ilmoitusta ylös, kun ajattelin että saan sen kyllä tapahtumaan uudestaan.
Mutta eipä se onnistunutkaan millään ja asia jäi mysteeriksi.
- Janne Olkkonen-
 --Team Procyon--

Pata

  • Viestejä: 23
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #28 : Huhtikuu 24, 2010, 11:13:02 »


Tuossa varusteenvaihtobugista kaappaus..
Jonnaat!


Hoksaahven

  • Pateniemen suurustykistön kenraali
  • Viestejä: 391
    • MSN Messenger  - sami.piippo@hotmail.com
    • Profiili
Vs: 0.8v bugit
« Vastaus #29 : Huhtikuu 24, 2010, 11:22:12 »

Tuossa varusteenvaihtobugista kaappaus..
Mites sait ton ambulanssin tuohon vapaan?


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 



center>