Muut keskustelut > Keskustelua Kalapedian artikkeleista

Yleinen keskustelu kaikista Kalapedian artikkeleista

(1/9) > >>

cpt miller:
Avataan tänne tämmönen. Keskustellaan täällä artikkeleista. Voitte antaa palautetta, kritiikkiä, toiveita ym. Mitä mieltä olette Kalapedian Propilkki-artikkeleista?

Meetvursti:
Maaginen tonni saavutettu..  "Kalapediassa on tällä hetkellä 1 000 kalastusaiheista artikkelia. "  8-)

Toimitus:
Loistavaa jätkät! :D Jonain päivänä tuola on 10.000 artikkelia ja silloin se on kiistattomasti merkittävin suomalaisen kalastustiedon lähde, ellei ole sitä jo nyt! Nyt kun saadaan lisää artikkeleita ja muut sivut linkittämään, niin kohta alkaa Googlekin löytään noita artikkeleita ja sitten alkaa väkeä tulla melkoisen raakasti kun jokaisella kalastukseen liittyvällä hakusanalla alkaa osumaan... :)

jarvin:
Onhan kalapedian artikkeleissa otettu huomioon tekijänoikeudelliset asiat? Ainakin osa artikkeleissa käytetyistä kuvista näyttää kirjoista kopioiduilta ja osa muilta nettisivuilta otetuilta. Ihan ok jos tähän on kysytty lupa tekijänoikeuden omistajilta, muutoin taitaa mennä rikkomuksen puolelle. Mielestäni ylläpito voisi tarkkailla asiaa, ettei tule p***aa niskaan asian tiimoilta...

janizpl:
Hieno homma tämmönen kalapedia,

mutta noita lainauksia pitäis tosiaan tarkkailla. Myös kielioppia vois pikkusen katella. Ei sielä nyt mitään merkittävää ole, mutta mitä nyt pikaisesti selasin, niin jonku verran on lauseissa vielä hiomista. Vois itsekki joutessaan kirjotella ehdolle jotaki faktoja pohjoisen kalapaikoista yms.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta