Kalastusvälineet > Muut kesäkalastusvälineet

Fisherman- nostopihdit

<< < (2/2)

pjk:

--- Lainaus käyttäjältä: *emppu* - Elokuu 03, 2010, 17:19:57 ---Bogagrippi on aivan saman näköinen kun bilteman pihdit 16e

--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus käyttäjältä: *emppu* - Elokuu 03, 2010, 20:20:45 ---Kyl ne bilteman on sitä mitä sieltä ostaa. Eli just semmoset lelut. Näkyy olevan vielä jotain seos metallin
tapaista noi leukapihdit. Joten sitä isoa nostaessa varmasti napsahtaa leuat poikki.  :lol:

--- Lainaus päättyy ---

No juu, jos biltemalainen on melkein kymmenen kertaa BogaGripiä halvempi, ei siihen rahaan voi muuta yhteistä ollakaan kuin ulkonäkö. Boga on oikea työkalu, sitä käytetään maailmalla todella rajujenkin kalojen nostossa. Sen puntari on luultavasti yhtä tarkka kuin markkinoiden parhaat varsinaiset kalavaa´at. Bogalla punnitut kalat kelpaavat IGFA:n rekisteriinkin, jos oman nostimensa lähettää ensin tuon järjestön leimattavaksi.

--pikeye

Suurkalastaja1:
Joo, enpä taida mitään leluja ostaa :-) Pitää ruveta investoimaan ihan kunnon peliin, tuo pyörivyys on kuitenkin tärkeä asia noissa nostopihdeissä. Puntari samassa paketissa on tietysti plussaa :-) Taitaa tuo BogaGrip maksaa Suomessa reippaasti yli satasen?

Pike:

--- Lainaus käyttäjältä: Suurkalastaja1 - Elokuu 09, 2010, 22:50:31 ---Taitaa tuo BogaGrip maksaa Suomessa reippaasti yli satasen?

--- Lainaus päättyy ---

--- Lainaus käyttäjältä: pikeye - Heinäkuu 13, 2010, 16:51:24 ---Vastaavaa tuotetta käyttäneenä sanoisin, että perusnostimella pärjää kohtuullisen hyvin, ts. se on kyllä hintansa arvoinen. Vertailun vuoksi aito BogaGrip maksaa Suomessa reilusti yli 100 euroa, leukaratkaisultaan erilainen Rapalan pihti on sitä noin puolet edullisempi. Nykyään Rapalan pihtiä käyttävänä olen oppinut tykkäämään siitä, että pyörivä pihtiosa myötäilee kalan kieppumista. Sisäänrakennettu puntari on kiva lisä.

--pikeye

--- Lainaus päättyy ---

Eli kyllä maksaa yli 100€.

*emppu*:
Berkleyn kalan nostaja? Onko siinä pyörivä toi kärki? Tämä on se vaaka malli.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta