Kalastusvälineet > Rakentelu

TEE-SE-ITSE Vene (Ruuhi, Jonboat, Vaneri vene, Plywood boat.)

(1/14) > >>

jänis:
Uusi projekti on alkamaisillaan. Värkit pian kasassa  :wink: Maalit sun muut epoksit vielä hankkimatta, mutta onneksi on talvea jälellä vielä :-)
http://www.kalakaverit.fi/forum/index.php?topic=316.0

Tuon tyylinen kiulu tarttis saada aikaan! Tosin eteen isompi heittokansi ja keskipenkki pois  :mrgreen:

Patte123™:
Minä innostuin tästä ja ajattelin rakentaa yhden, Minulla kun ei ole paikkaa tai rahaa täysi kokoiseen niin aloin rakentamaan pienois koossa yhden, Minulla oli kaapissa 50v vanha balsasta ja ohuesta vanerista rakennettu vene jossa oli reikä, Purkasin kokonaan osiin ja nyt se näyttää tältä:

http://img814.imageshack.us/gal.php?g=dsc01942j.jpg

jänis:

--- Lainaus käyttäjältä: Patte123™ - Tammikuu 01, 2011, 14:04:59 ---Minulla kun ei ole paikkaa tai rahaa täysi kokoiseen

http://img814.imageshack.us/gal.php?g=dsc01942j.jpg

--- Lainaus päättyy ---

Eipä mullakaan ole paikkaa ku taivas alla ja kylmässä navetassa :-D Rahaakaan ei ole, mutta silti tämä uusi pojekti on jo kolmas!
Yksikään ruuheni ei oo tainnu ainakaan paljoa yli 100e maksaa!

Patte123™:
No mut ala nyt rakentaa ku asuu kerrostalossa.. Ja muutenki miten sen saa rantaan edes..

jänis:

--- Lainaus käyttäjältä: Patte123™ - Tammikuu 01, 2011, 17:52:31 ---No mut ala nyt rakentaa ku asuu kerrostalossa.. Ja muutenki miten sen saa rantaan edes..

--- Lainaus päättyy ---

No siinä on jo haastetta hieman enenmän :-D Meillä on onneksi mökillä paikka jossa säilyttää ja joki vieressä. Ja asutaan paritalossa joten täälläkin voi hätä tilassa säilyttää! Mökin ohi virtaa myös tuo joki jossa nuo aienmat kelluu kesällä. Velipojalla on hiace jolla aiotaan kuskata lähi ( 30km säteellä) järville.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta