Alueittaiset keskustelut > Itä-Suomi

Madetta Joensuun seudulta 2011

(1/23) > >>

TEPI[FIN]:
Joko on mateenpilkillä käyty?

SportFisher:
Yks reissu tehty tikanselälle ja ei vielä haran lähettyville mateet eksynyt. Madekoukuissa kalat on jo vierailemassa käyneet useampaan otteeseen ovat vaan onnistuneet oksentamaan syötit koukkuineen ulos eivätkä ole jääneet kiinni! :| Liekkö ollut liian pienet koukut? Ainut tarttunut kala mateille suunnatuissa koukuissa on ollut eilen tullut 3,1kg hauki :-P. Nyt on kummiskin isommat koukut vaihdettu ja katsotaan miten nyt tarttuvat liuruhännät kiinni :-)... Eli mateet matalassa jo kuiten liikkuvat!!!

pexu:
Pitäis itekkin lähteä koittamaan tuota matikan pilkintää. Joskus isäukon kanssa pentuna tuli käytyä ja muuten jääny aina vaan ajatuksen tasolle. Missä päin täällä joensuussa vois pilkkiin matikan saada? Ilmeisesti koivuniemen suunnilla jotkut käyny?

SportFisher:
Eilen tuli käytyä taas koukut tarkastamassa ja haraakin vähän uittamssa. Isommat koukut oli tuottanut tulosta ja yksi made oli jopa jäänyt nyt jo kiinni asti eikä onnistunut oksentamaan syöttiä ulos koukkuineen. Haraa ei matikat käyneet vieläkään edes liikuttamassa. Vielä viikko tai kaks niin eiköhän niitä ala pilkilläkin saamaan.

Joensuun lähellä Koivuniemi on helppo paikka käydä ja mateenkin sieltä voi saada mut ei mikään kovin saalis varma paikka. Parempia paikkoja joita tiedän pyhäselältä on nivan venesataman lahukka ja sammallahti niissäkään ei pahat kävelymatkat.

Pyhäselän pyhäsaaret ovat kuulemani mukaan myös hyvä matikkapilkki paikka mut sieltä ei itelläni ole kokemusta ja sinne ei taida jalkapelissä olla mitään asiaakaan vaan kelkka pitäs olla käytössä. Onko kellään muuten kokemusta miten sieltä saa kalaa?

pexu:
Tuli käytyä iltasella kokeilemassa josko ois matikka pilkkii jääny, mutta eipä tuota yhtäkää varmaa tööttiä sattunu.
Oli sitä joku jo kerenny pari päivä sitten kokeilemaan. Pyhäselällä tuli käytyä.
Onko muut käyny jo kokeilemassa?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta