Chat

Kirjoittaja Aihe: Fish Hunter- veneet?  (Luettu 4489 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kattila

 • Viestejä: 3
  • Profiili
  • Sähköposti
Fish Hunter- veneet?
« : Helmikuu 16, 2011, 21:58:07 »
Moro täälläkin on ollut puhetta kyseisistä veneistä, mutta kertokaa nykyiset kokemukset, minkälaisesta veneestä on kyse? Esim 250-malli. Vene olisi helpompi kuljettaa kuin kanootti ja "hyvät kumiveet" maksavat > 500e. Käyttö tulisi lähinnä sorsan metsästyksiin heinikkolammilta, kuvien vientiin tai sorsien hakuun, iskukoukkujen vientiin mehtälampiin, ja kaikenlaiseen kalstuksiin mehtälammissa ja joissa. Eli kuinka herkkä puhkeamaan esim vedenalaisen kiven osuessa. Ainakin venäläiset kumiveneet ovat kestäneet, mitä on tullut kokeiltua.


heartagramm

 • Viestejä: 46
  • Profiili
Vs: Fish Hunter- veneet?
« Vastaus #1 : Maaliskuu 25, 2011, 11:33:15 »
Fish Hunterista en tiedä, itse ostelin viime kesälle  Aqua Marina kumiveneen + sähkövispilän. Paketin saadessani nauroin itsekseni pitkään ja hartaasti. Kuitenkin vesille sen vein ja alun pelkotilojen jälkeen tajusin kuinka kestävä vene todellisuudessa oli. Ei sillä ihan huoletta kehtaa ajella mutta järkevää varovaisuutta käyttäen lähes idioottivarma peli. Voisin kuvitella siis että FishHunteritkin on ihan yhtä kelpoja pelejä.

Jos muuten kiinnostaa niin olisin rahantarpeessa myymässä omaa venhettäni, sisältää siis 3x1,4 metrin kokoisen vahvistetusta PVC:stä tehdyn kumiveneen, istuimia, koneen jne... http://www.kalassa.net/?sv=1&tm=10&i=402

olsbe

 • Viestejä: 35
  • Profiili
Vs: Fish Hunter- veneet?
« Vastaus #2 : Toukokuu 28, 2011, 10:42:26 »
en suosittele! omast lähti köyden kiinnitys ja vene tyhjeni rantaa :-(


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>