Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Toimintaa ja tarjouksia?

(1/1)

Perca:
Seuran tarkoituksena on tarjota jäsenilleen tietotaitoa, tapahtumia, alennuksia nettikauppoihin ja tapahtumiin, uusia kalakavereita ja paljon muuta! Toistaiseksi tämä keskustelualue on avoin kaikille, mutta kevään mittaan se suljetaan vain seuran jäsenille kuuluvaksi alueeksi.

Nyt haetaankin mahdollisilta tulevilta jäseniltä mielipiteitä seuran toiminnasta ja tarjonnasta! Mistä liikkeistä tai miltä nettisivustoilta haluaisitte saada alennuksia? Minkälaista toimintaa toivoisitte järjestettävän?

Kona19:
Alennusta olisi mukava saada tietenkin Samfishingiin tai muihin kalastukseen liittyviin nettikauppoihin, sekä Perzan kapuloihin. Toiminnassa voisi olla järjestettyjä kilpailuja eri puolille Suomea, ja ihan normaleja kalastusmiittejä.

daiwa2:
Noniin, tännekkin niitä ehdotuksia otetaan edelleen vastaan.

Yhteistyö kumppaneiksi tosin on lupautunut allekirjoittaneen yritys Mantereen kala ja tarvike Ay. Jokaiselle seuran jäsenelle -10 % alennus Mantere-vieheisiin. Sen lisäksi ottamalla allekirjoittaneeseen yhteyttä on mahdollista saada suurimpaan osaan Kivikankaan tuotteista pienimuotoista alennusta mun kautta tilattaessa.

Perza- vaapuilta on tiedusteltu yhteistyötä, mutta minkäänlaista vastausta sieltä ei ole vielä saatu. Muita tiedustelun alla olevia kohteita ovat tällä hetkellä motonet ja samfishing.

Qkkeli:

--- Lainaus käyttäjältä: Perca - Helmikuu 16, 2011, 20:12:04 ---Nyt haetaankin mahdollisilta tulevilta jäseniltä mielipiteitä seuran toiminnasta ja tarjonnasta! Mistä liikkeistä tai miltä nettisivustoilta haluaisitte saada alennuksia? Minkälaista toimintaa toivoisitte järjestettävän?

--- Lainaus päättyy ---

Edelleen näitä ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan.

Qkkeli:
Kalassanet Ry on saanut uudet yhteistyökumppanin Nordic Angler verkkokaupasta. Tämä tietää -10% alennusta Kalassanet ry:n jäsenille ja tuotepalkintoja kilpailuihin. Lisätietoja seuran sivuilta: http://kalassa.net/seura/?p=107http://www.nordicangler.com/

Ja edelleen ehdotuksia seuraan liittyen otetaan ilomielin vastaan!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta