Chat

Kirjoittaja Aihe: Kaikuluotain..  (Luettu 3821 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Peakson

  • Viestejä: 2
    • Profiili
Kaikuluotain..
« : Heinäkuu 08, 2003, 12:06:47 »
Meidän veneeseen asennettiin uusi Humminbird 250DX. Luotain toimii hyvin, mutta pinnan ja pohjan välillä on paljon tummia pisteitä. Näitä on todella paljon, ajattelin vaan että mahtaako joku tietää mistä tämä johtuu ? Vesi on ruskeaa, joten voiko kaiku näyttää kaikki pienet roskat jota on vedessä vai onko anturissa jokin vika.. ?

Kiitos..


Anonymous

  • Vieras
Re:Kaikuluotain..
« Vastaus #1 : Heinäkuu 08, 2003, 15:29:04 »
Onko ne pisteet "yhdessä kerroksessa" vai ihan missä sattuu. Jos on, niin se on harppauskerros joka näkyy, hyvällä kaikuluotaimella sen saa näkyviin ilman että kohina vaivaa.

Jos ne on ihan missä sattuu pitkin näyttöä, niin kyseessä on varmaan kohinahäiriö, josta pääsee kun pienentää herkkyyttä.

Niin ja jos ne on välillä kahden ja välillä kolmen tai neljän pisteen niin saattaa se olla pikkukalaparvikin, mutta tuskin se aina alla olis...

Peakson

  • Viestejä: 2
    • Profiili
Re:Kaikuluotain..
« Vastaus #2 : Heinäkuu 08, 2003, 17:30:31 »
Pisteet näkyy "yhdessä kerroksessa". Pisteitä on niin paljon että sitä voisi luulla pehmeäksi pojaksi.. Ajattelin, että voiko se ottaa häiriötä eri lämpötiloista vedessä ? Herkkyyttä voisi siis pienentää.. Senpä teen..

Anonymous

  • Vieras
Re:Kaikuluotain..
« Vastaus #3 : Heinäkuu 09, 2003, 09:16:20 »
Älä suotta pienennä herkkyyttä poistaaksesi harppauskerroksen näkyvistä, se on juuri se kerros jossa sijaitsee kylmän ja lämpimän veden rajapinta, ja jonka sijainti on oleellinen kylmässä vedessä oleilevia kalalajeja uistellessa.

Nimittäin lämpimän veden aikaan kyseisiä kaloja haettaessa kannattaa pohjan koluamisen lisäksi uittaa muutamaa uistinta tuossa harppauskerroksen alapinnan tuntumassa.Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>