Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Ensimmäinen kilpailu!

<< < (5/5)

jarmoankka:
Valas hheitti ilmoille hyvän ehdotuksen. Kalastustapahtuma erityisryhmälle.  Jalostetaan sen verran, että ryhmä voisi olla vammaiset/vammautuneet nuoret, miksei aikuisetkin.... Varmasti yhteistyötahoja löytyisi.

Morripoika:
Järjestetään kilpailut muutamille vesistöille ympäri Suomea samaan aikaan.
Paikat pyritään valitsemaan tasaisesti ympäri suomea niin, että jokaisella henkilöllä on mahdollisimman hyvä mahdollisuus osallistua. Päivämäärä voisi olla esimerkiksi 2.7 ja kilpailu aika esimerkiksi 17-22.
Kalastaa saisi veneellä ja/tai rannalta, ihan miten haluaa. Kuitenkin vapa välinen ja maksimissaan kolmella vavalla per henkilö. (Myös kaksi käy, ihan miten sovitaan) Kilpailun voiton ratkeisee kolmen suurimman kalan keskipaino. Jos kilpailu paikoiksi valitaan useita kuhaa sisältäviä vesistöjä, voi kuhan kerroin olla 2 ja hauen 1.
Jokaiselle vesistölle olisi vapaaehtoinen kisavastaava, jonka valvonnassa kalat punnittaisiin kisan jälkeen. Kisavastaavat ilmottavat oman vesistönsä saaliit seuraavan päivän aikana tänne, ja sitten nähdään voittaja.

Tämähän toimii myös tavallaan miittinä. Jos innostusta löytyy, niin voihan sieltä järvenrannalta esimerkiksi vuokrata mökin ja nukkua porukalla yön siellä ja kalastaa vielä seuraavana päivänä miitti hengellä.

Lisätään nyt vielä, että onko seuralla ennätyskala listaa? Sehän nyt ainakin on välttämätön.  :wink:

Mikko_-Procyon-:
No jaetaan nyt tämäkin, että "Lehmilampipilkki" formaatti ihan jossain kokonaan muualla. Säännöt yms oli ainakin ennen netissä. Eli pilkitään kisaa pasureita ja muita kaloja 2 hengen joukkueina. Sitten vain kaikki kalat mitataan ja punnitaan ja tehdään statistiikkaa ja lukuisia kisasarjoja. Tämä kisatyyppi ei toimi isolla porukalla, eikä isoissa kohteissa. Tarvitaan pieni lampi, josta kalaa saa paljon (ja lajeja runsaasti). Kisa vaatii myös jonkin verran asiantuntemusta, jotta särkikalalajit osataan erottaa toisistaan ja mitata oikein yms. Kisamuoto on äärimmäisen hauska, mutta valitettavasti sen järjestämisen perinne on katkennut.

daiwa2:
Noniin, saatiinhan tänne vähän lisääkin vielä loppua kohti. Hallitus kokoustaa luultavasti ensi viikon keskiviikkona, sovimme silloin voittajan ja samalla suoritetaan vaapun arvonta. Extra-palkinnon arvonnan suoritin kahden todistajan läsnäollessa tuossa ja otin siihen myös mukaan morripojan,jarmon ja mikon nimet, koska tuohonhan ei määrä aikaa annettu vaan otettiin 5 seuraavaa viestiä. Onni suosi tämän johdosta Valasta, laittelehan yv:nä mulle yhteistiedot niin tökkään perjantaina postiin ja selitän mikä tuon tarkoitus on. Muut jännittäköön vielä siihen asti että saadaan myyntiin ;).

Loistavia ideoita kyllä tullut ja noita kalakilpailuja eri variaatioissa pyrimme ainakin järjestää aikanaan, ongelmahan tosin tässä on vain nämä pitkät välimatkat, mutta toki niiden järjesteminen onnistuu mikäli vaan saataisiin riittävästi vapaa-ehtoisia järjestäjiä. Mikäli jollain on innokkuutta astua esiin vapaa-ehtoisen ihan mihin tahansa hommaan niin rohkeasti vain yhteyden ottoja.

Itseäni täällä on pistänyt silmään tuo Mikon ehdotus "vaappuaihio kisasta". Voisin lähteä tuota jossain välissä oikeasti kehittelemään.

Chatin puolella(ei halunnut osallistua kisaan) joku ehdotti myös nuorille tarkoitettua viikonlopun leiriä kesällä ja itse se rupesi myös kiinnostamaan. Täytyy tutkia mitä tuollaisen leirin järjestäminen vaatisi,löytää sopivat paikat, vähän tunnettuja ihmisiä kertomaan vinkkejä jne. Ja mahdollisesti myös Te-keskukselta rahoitusta,mikäli se onnistuu. Mutta tämä korkeintaan 2012 kesällä.

Mutta puimme jokaisen ehdotuksen hallituksen kesken ensi viikolla ja toivomme myös tänne keskustelua muiden ehdotuksista.

daiwa2:
Hallitus kokoontui eilen nelihenkisenä+ Jussi. Leo ei päässyt johtuen ulkomaan matkasta.

Kävimme kaikki ilmoitukset läpi, suurin osa niistä olivat hyviä, mutta tämän hetken kapasiteetilla osa on vielä tässä vaiheessa hankala toteuttaa. Eriasia sitten kun seuraan on saatu riittävästi ihmisiä ympäri Suomen

Mutta kaksi parasta ehdotusta valittiin ja ne olivat Mikon vaappu-skapa, tätä lähden itse kehittelemään. Mikäli siihen on jollain ideoita tai ehdotuksia niin antakaa tulla. Ensi viikolla ehdin paneutua siihen kunnolla. Tarkoitus olisi kumminkin saada ensi talveksi kalassa.net -aihiot askarreltavaksi! ;)

Toiseksi varteenotettavaksi ehdotukseksi valittiin Valaan, kalamaratoni ehdotus. Tämä on realisitinen toteuttaa seuran sisällä jo tässä vaiheessa ja on myös tarkoitus pitää netin välityksellä oma koko Suomen laajuinen kalamaratoni kilpailu!

Monia muitakin ehdotuksia käytiin läpi, ja mahdollisuuksien mukaan myös niitä tulemme jatkossa toteuttamaan. Edelleen suosittelen liittymään seuraan, sillä mitä enemmän meillä on väkeä, sitä suurempi kapasiteetti meillä on järjestää teille tapahtumia ja kilpailuita.

Arpaonni vaapun suhteen kävi tällä kertaa Ihmevirvelille!.

Elikkäs Mikko ja Ihmevirveli voi laittaa mulle yksityisviestinä osoitetiedot, niin laitan tuosta nuo palkintovaaput tulemaan. Valaan yhteystiedot löytyvätkin jo ennestään!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta