Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Ensimmäinen kilpailu!

<< < (2/5) > >>

kemu:
Täältä pesee ja tarvittaessa myös linkoaa:  Kalastuskilpailu jossa vapaavalintainen rannaltakalastustyyli. (ei pyydyskalastus)
Kilpailuja olisi n. viidellä paikkakunnalla eri puolilla suomea ja siitä sitten finaaliin johonkin pienemmälle lammelle/järvelle tasapuolisesti Keski-suomeen. (kaikille jotakuinkin sama matka kilpailupaikalle)

Qkkeli:
En osallistu tähän kilpailuun, mutta jätän esille yhden ehdotuksen joka tuli aamupäivän aikana mieleen:

"Tulipahan tässä mieleen, että kun joskus muinoin oli perhorekisteri kalassa.netissä, niin pitäisikö tämä osio herättää jälleen henkiin? Jäsenet voivat lähettää hakemuksiaan rekisteriin ja vuoden päätteeksi palkittaisiin jollain kriteereillä jonkin perho, tai useampia jos enemmänkin innostuvat lähettämään..  :-)"

Mikko_-Procyon-:
Qkkelin ideasta jatkoprosessointia... tehtäiskö vaappunikkareiden kanssa kalassa.net -aihio, kisataan vaikka "paras vaappuaihio" -tyylisesti (vaikka kuhasarja). Voittajavaappua sitten sorvataan kerrasta joku isompi erä ja koitetaan sillä saada myös hinta halvemmaksi. Sitten .netin vaappunikkarit lunastavat omat osuutensa niitä kapuloita ja askarrellaan tästä uniikista aihiosta ottipelejä (vaikkapa taas kilpaa, tyyliin äänestyksen voittaja saa kaikki kisaan osallistuneet itselleen :) ). Tämän idean tarkoitus olisi yhdistää vaappunikkareita toimimaan yhtenä laumana ja saada monille vaihtelua näihin samfishing-aihioihin.

eza1992:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikko_-Procyon- - Maaliskuu 21, 2011, 14:19:40 ---Qkkelin ideasta jatkoprosessointia... tehtäiskö vaappunikkareiden kanssa kalassa.net -aihio, kisataan vaikka "paras vaappuaihio" -tyylisesti (vaikka kuhasarja). Voittajavaappua sitten sorvataan kerrasta joku isompi erä ja koitetaan sillä saada myös hinta halvemmaksi. Sitten .netin vaappunikkarit lunastavat omat osuutensa niitä kapuloita ja askarrellaan tästä uniikista aihiosta ottipelejä (vaikkapa taas kilpaa, tyyliin äänestyksen voittaja saa kaikki kisaan osallistuneet itselleen :) ). Tämän idean tarkoitus olisi yhdistää vaappunikkareita toimimaan yhtenä laumana ja saada monille vaihtelua näihin samfishing-aihioihin.

--- Lainaus päättyy ---

tumppi245:
Täältä pesee!Miten olisi tuulastusreissu jonnekkin tutulle suomalaiselle järvelle (kilpailu voisi kestää 2-4h?).Lahnan kerroin olisi yksi (lahna on melko yleinen tuulastus-saalis koska siihen on niin helppo osua :-)).Hauen kerroin voisi 2 (ei ole niin helppo osua) ,sekä mikäli sikäli vesistössä on joitain muita tuulastuskaloja niin voidaan päättää kertoimet niillekkin.Kokonaistulos ratkaisee tässä kilpailussa!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta