Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Seuraan liittyminen!

(1/1)

daiwa2:
Noniin, elikkäs uudesta päivityksestä johtuen tuo linkki liittymiseen katosi etusivulta. Laitan sen nyt tänne ja mikäli kysymyksiä tulee niin kysykäähän rohkeasti! Ja muistakaahan lukea ne säännöt ja ruksittaa hyväksyminen ettei niitä tarvi erikseen kysyä.

http://www.kalassa.net/Seura.html

Cpt Miller:
Voiko sen verran udella, että kuinka paljon väkeä on liittynyt tähän mennessä? :-)

daiwa2:
Yli kymmenen hakemusta on tullut joista kaikkia ei ole maksettu.

Joitain hakemuksia on muuten tullut ilman sääntöjen hyväksymistä. Pyytäisin tarkkaavaisuutta että ne säännöt hyväksytään ennen hakemuksen lähettämistä, näin vältetään huomattava määrä turhaa työtä meidän puoleltamme kun ei niistä tarvi erikseen kysellä. Toivoisin myös että jos se hakemus on tehty niin se maksettaisiin lähiaikoina, kun nyt on joitain tapauksia ollut jotka eivät ole maksaneet eivätkä myöskään vastanneet mailiin.

daiwa2:
Haluaisin nyt kiinnittää huomiota että mikäli haette seuraan jäseneksi niin toivoisimme että se jäsenmaksu maksettaisiin viimeistään kahden viikon kuluessa  hakemuksen jättämisestä ja maksuohjeiden saamisesta. Mikäli se jostain syystä venähtää niin toivoisimme ilmoitusta tästä.

Tämä jäsenmaksujen odottelu on teiltä pois. Ennenkuin se on saapunut tilillemme emme ilmoita teitä svk:lle jäseneksi jne. Ja näin ollen ette saa etujakaan käyttöön ennenkun se maksu on maksettu. Ja myös noiden maksujen odottelu on turhauttavaa kun ei tiedä onko jäsenhakemus jätetty tosissaan vai läpällä

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta