Propilkki > Verkkopelaaminen ja turnaukset

Host-listan moderointia

(1/34) > >>

Mikko_-Procyon-:
Host-listalla on tällä hetkellä muutama Procyon-pelaaja moderaattorina. Listan moderoinnin tehtävänä on pistää epäasiallisille hosteilla bannia ja vapauttaa sitten sopivan ajan kuluttua tämä IP uudestaan käyttöön. Kuulemma hostit harrastavat kaikenlaista mielivaltaista "homot ja ryssät ei pääse peliin" -tyylistä kommentointia, jonka johdosta nyt otetaan tiukempi moderointi käyttöön. Tuollainen käytös ei kuulu kalamiesten käytökseen.

Uuden linjauksen mukaisesti peleistä karsitaan mm.  kaikenlainen rasistinen huutelu, politikointi, uskonnolliset jutut jne, niin saadaan mukavampi peliympäristö kaikille. Siis aiheista saa puhua, mutta jos hostin pääasiallinen tavoite on haukkua homoja/ryssiä/neekereitä, haukkua toisia puolueita ja ajaa oman puolueen asiaa, kiihottaa uskonnollisia ryhmiä tai saarnata omasta jumalastaan, niin bannia vaan kehiin. Suomi24 yms palstat on tällaisia varten. Propilkki ei.

Tasapuolisuuden nimissä otan myös muista tiimeistä luotettavia tahoja mukaan moderointiin. Myös kielitaito ja ulkolaisilla hosteilla pelailu ja menon seuraaminen lasketaan plussaksi.

Moderointi tarkoittaa käytännössä sitä, että hostin käyttämä IP ei päädy julkiselle listalle. Silloin peliin ei myöskään pääse kukaan liittymäänkään.

Eli luotettavat ja TODELLA aktiiviset tahot voivat nyt hakea tätä oikeutta minulta.

Mikko_-Procyon-:
Taas on tullut muutamia uusia. Pistäkää vain se nick tänne myös näkyville, niin tiedetään mistä hostista puhutaan. Koska tuolal ei ole "temporary ban" tyylistä toimintoa käytössä, niin bannit antanut host voi itse sitten päästää näitä myös "vapaaksi", kunhan rangaistus on lusittu.

Mikko_-Procyon-:
Juu, jos tekee julkisen hostin, niin on syytä päästää halukkaat pelaamaan. Ei sitä ole pakko listalle julkaista, jos ei muita halua mukaan.

Mikko_-Procyon-:
Poistelkaas joitain vanhoja banneja tarvittaessa. Tuo lista alkaa olla jo epätoivoisen pitkä.

Kysyn Jannelta mahdollisuutta tehdä *-tyylisen bannauksen, jolloin lähtee isompi käyttäjämäärä kerralla banniin, mutta loppuu näiden mokkula-torspojen peeloilut myös samalla.

Mikko_-Procyon-:
Katsotaan nyt ensin vielä se vaihtoehto, että pistetään kokonaan joku tietty sarja tyyliin .*** banniin. Silloin saa koulun jälkeen levottomina käyvät ES-Jonnet kiskoa toisenkin kerran mokkulaa irti, että pääsevät takaisin listalle. Ja jos aletaan proxyillä pelleillä, niin pistetään vieläkin isompia kokonaisuuksia listalle.  Pari tuntia jäähyä, niin alkaa se pahin häirintävimma laantua.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta