Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Kalassa.net Aihio 2011 - Avoin kilpailu!

(1/9) > >>

daiwa2:
Noniin rakentelijat ja nikkarit! On aika käynnistää tämän vuoden rakentelu kilpailu!

Aiheena meillä on tällä kertaa kuha-vaapun aihio jota sorvautetaan ja aihiot laitetaan foorumille myyntiin kaikille halukkaille ostettavaksi!

Ohjeet aihion tekemiseen ja lähetykseen:

-Aihion materiaali voi olla melkein mitä tahansa puuta, mutta suosittelen yleisempiä(balsa,apassi,fuma).

-Aihion pituus rajataan 8-14 cm

-Aihioon EI tehdä runkolankauraa vaan se piirretään tussilla haluttuun paikkaan


-Jokainen voi osallistua kahdella vaappu-aihiolla kilpailuun

-Mikäli malli halutaan symmetrisoida, niin se silloin ilmoitetaan aihion toimituksen mukana laitetuissa tiedoissa. Tiedoissa myös annetaan omat yhteystiedot,kalassa.netin nimimerkki ja sähköpostiosoite. Myös minkä mallinen uintilevy vaappumallille on suunniteltu olisi hyvä ilmoittaa. Vapaavalintaisesti myös voi perustella miksi juuri tämä aihio pitäisi valita.

-Aihioita ei palauteta kilpailun jälkeen osallistuneille ja oikeudet aihioon omistaa tämän jälkeen Kalassanet Ry.Mikäli joku välttämättä halua omansa takaisin, voidaan se postitaa postikuluja vastaan takaisin. Ylimääräiset aihiot jäävät Kalassanet Ry:n haltuun ja mahdollisesti lahjoitetaan sitä kautta joskus eteenpäin nuorille nikkareille jonkun kilpailun tai tapahtuman yhteydessä, eli hyvään käyttöön menevät.

-Aihiot tulee postittaa minulle viimeistään 31.8.2011, osoitteeseen:

   Mantereen kala ja tarvike Ay
   Aholantie 117
   62630 Karvala

Eli siis vielä tänä päivänä postitetut aihiot hyväksytään kilpailuun. Äänestyksen viimeinen päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

- Voittajalle on luvassa kilpailusta kunniaa ja mainetta, sillä vaappu nimetään tyyliin "Kalassa.net Ala Matti Meikäläinen/ Kalassa.net Ala kalassanetin nimimerkki". Sen lisäksi voittaja saa 30 kappaletta omaa aihiotansa sorvautettuna ilmaiseksie+ Palkinnoksi voittajalle lähtee Kalassa.net t-paita,survivor-pakkaus, sekä 2011- vuosivaappu

-Voittaja valitaan seuran osiossa äänestyksellä, jossa VAIN seuralaiset saavat antaa äänensä. Aihion tekijöiden nimiä ei siellä julkaista vaan pelkät kuvat,stretegiset mitat ja vapaa-ehtoiset perustelut. Eniten ääniä saanut voittaa, mikäli tilanteessa tulee tasapeli, niin hallituksen jäsenten äänet ratkaisevat. Viimeisessä tilanteessa puheenjohtajan.

- Kun aihiot saapuvat sorvarilta, niitä myydään eteenpäin kaikille halukkaille. Seuran jäsenet saavat nämä hieman halvemmalla ja ulkopuolisille hinta on hieman korkeampi. Erotus hinnasta menee seuran tilille.

-Aihioita tilataan alustavasti 300-400 kappaletta, mutta mikäli täältä löytyy ihmisiä jotka haluavat tilata yli 50 kappaleen eriä, niin ilmoittakaa siitä mielellään etukäteen, niin tiedetään lisätä tilattavaa kappalemäärää. Aihioita voidaan myös tilata lisää, mikäli halukkuutta ihmisillä löytyy.

-Tarvittaessa myös voisimme tilata uintilevyjä ja runkolankoja tähän malliin ja myydä myös näitä aihion mukana. Tästä voi antaa mielipiteitään?.

Ei muutakun puukot käteen ja sormet verillä vääntämään vuoden 2011 - Kalassa.net aihiota!

Kalassanet Ry
Joonas Mantere

Qkkeli:
Reipas kuukausi jäljellä, eikä liikaa aihioita ole lähetetty..  :wink:

Lisäksi ehdotuksia/vinkkejä/risuja/ruusuja otetaan vastaan tulevaisuutta ajatellen.

Qkkeli:
Palkintorintamalla tapahtuu sen verran, että voittajalle on aihioiden, maineen ja kunnian lisäksi luvassa myös kalassa.net t-paita, survivor pakkaus ja vuoden 2011 vuosivaappu.  :-)

jhaapanen:
"-Aihioita ei palauteta kilpailun jälkeen osallistuneille ja oikeudet aihioon omistaa tämän jälkeen Kalassanet Ry."
Anteeksi suora ilmaisuni mutta tämä pykälä on ihan p*rs**stä! Joku tekeekin viimitten päälle kuha vaapun, ja sitten toiset tekee sillä sitten rahaa!
Itse ainakin jätän osallistumatta!

Kipster:

--- Lainaus käyttäjältä: jhaapanen - Kesäkuu 09, 2011, 19:41:49 ---"-Aihioita ei palauteta kilpailun jälkeen osallistuneille ja oikeudet aihioon omistaa tämän jälkeen Kalassanet Ry."
Anteeksi suora ilmaisuni mutta tämä pykälä on ihan p*rs**stä! Joku tekeekin viimitten päälle kuha vaapun, ja sitten toiset tekee sillä sitten rahaa!
Itse ainakin jätän osallistumatta!

--- Lainaus päättyy ---
Huomasit varmaanki, että sen saa takaisin jos haluaa?

--- Lainaus ---Mikäli joku välttämättä halua omansa takaisin, voidaan se postitaa postikuluja vastaan takaisin.
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta