Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Vapaa-ajan kalastaja-lehti, Kalassanet Ry palsta!

(1/2) > >>

daiwa2:
Niinkun kyseisen lehden saajat ovat varmasti huomanneet, niin seuramme on saanut oman palstatilan Suomen vapaa-ajan kalastaja lehdestä!  Uusimmasta 3-4/2011- lehdestä se löytyy sivulta 28, "Nuorten tärpit" aukeamalta.  Eipä löydy muilta seuroilta tälläistä ! ;)

Palstalla tulemme jatkossa julkaisemaan uusia julkaisemattomia artikkeleita ja mahdollisesti myös muita kirjoitelmia jotka on suunnattu nuorille jäsenille. Mahdollisesti myös jossain välissä saatamme järjestää kilpailun jossa voittaja artikkeli pääsee kyseiseen lehteen.

Kalassanet Ry
Joonas

Mikko_-Procyon-:
Mikä on raja "nuorella" ? Alle 18v?

daiwa2:
Virallistahan rajaa tuolla ei ole, pääosin jutut tarkoitettu varmaan tuossa 10-16 ikävuoden paikkeilla oleville, mutta myös vanhemmillekkin tuolta palstalta varmasti löytyy mielenkiintoisia juttuja!

Mikko_-Procyon-:
No sitten älä sitä sinitarra-sälää siellä julkaise, kun sen on kirjoittanut selvästi yli-ikäinen henkilö. Jonnekin toisaalle sitten se.. jos on tarvetta.

daiwa2:
Siis jutun kirjoittajan iällä ei ole väliä. Vaan palstalle kerätään nuoria kiinnostavia juttuja ja tuohan on nuoria kiinnostava juttu. Ja svk:n puolelta ne tuohon sun artikkeliin osoitti kiinnostusta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta