Kalastuslajit > Muut kalastuslajit

Syöttikalastus

(1/7) > >>

Menfish:
Onko moni kokeillut kyseistä lajia?
Onko tullut saalista?
Tuliko saaliista napattua kuv(i)a?

Tälläisillä kysymyksillä ajattelin lähteä liikkeelle :) Itse innostuin syöttikalastuksesta muutama viikko takaperin kun kaveri kysäisi lähtemään mukaan syötille. Hetken mietittyäni tokaisin että kyllähän se passaa, ja hetkeäkään en oo katunu :D

Laittakaa tänne kuvia syöttikalastus reissuilta/saaliista.1.3Kg K-Lohi C/R   :cry: (Syötillä saatuja lohikaloja ei saa ottaa)Alamittainen C/RAlamittainen C/RArvoitus kala, leveä kun lahnan lappu mutta punaeväinen kun säyne C/R

Vihru:
Kyllä on tullut harrastettua :) hieno laji. kuviakin on mutta ne on kotikoneella.

M1kko:
"1.3Kg K-Lohi C/R    (Syötillä saatuja lohikaloja ei saa ottaa)"

Missä kalapaikassa tuollainen sääntö on? Eiköhän se ole niin että lohikalapitoisessa virtavedessa ei saa kalastaa elävällä syötillä..

Hurttarautu:
Menfish, alimmainen kala on sorva.

Menfish:

--- Lainaus käyttäjältä: M1kko - Kesäkuu 15, 2011, 10:47:35 ---"1.3Kg K-Lohi C/R    (Syötillä saatuja lohikaloja ei saa ottaa)"

Missä kalapaikassa tuollainen sääntö on? Eiköhän se ole niin että lohikalapitoisessa virtavedessa ei saa kalastaa elävällä syötillä..

--- Lainaus päättyy ---

Lempäälässä Herralankoskella (www.kuokkalankosket.net) saa kalastaa syöttiongella n. 200-300m padolta alavirtaan (Antinlahti) mutta yläjuoksulla ei saa kalastaa syöttiongella mutta syöttikaloja saa hankkia yläjuoksulta. Lohikalan saa ottaa mutta syöttikalan tilalla tulee käyttää jigiä tai perhoa. syöttikalastus on kielletty jos syöttinä käyttää kalanpalaa, katkarapua, tahnaa, kastematoa.

Havainne kuva syöttikalastus alueesta

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta