Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Tietovisa!

(1/1)

Qkkeli:
Tietovisaa luvassa parin viikon päästä, tarkasti sanottuna 10.7.2011 klo 20.00 alkaen. Tietovisa järjestetään kalassa.netin chätissä ja osallistua voivat kaikki halukkaat. Olen tehnyt kaikki kysymykset yksin, joten myös kalassa.netin moderaattorit ja muut ylläpitäjät voivat osallistua visaan!

Hiukkasen säännöistä:
- Nopein oikein vastannut voittaa, eikä ihan pienistä kirjoitusvirheistä rangaista, ellei kysymyksen luonne sitä erikseen vaadi.
- Yleensä piste per kysymys, mutta poikkeuksiakin on.
- Kaikki turhanpäiväinen häiriköinti, spämmi ja floodaaminen johtavat poistotoimenpiteisiin.
- Kysymyksiä 30 kpl.
- 15 kysymyksen jälkeen 10min tauko.
- Koska googletusta/wikipediaa ym. käyttöä ei voida valvoa, on niiden käyttö on sallittua.
- Kysymysten aiheina mm. vesistöt, kalastus ja kalalajit, kalassa.net ja kalassa.netin historia.
- Eniten pisteitä saanut voittaa ybertietäjän tittelin.
- Jos kysymysten loputtua on kärjessä kaksi tai useampi kisaaja samoilla pisteillä, otetaan heidän kesken viisi(5) lisäkysymystä. Jos näidenkin jälkeen ollaan edelleen tasapisteissä, niin sitten kisailijat matkaavat seuraavana päivänä kittilään omalla kustannuksella ratkaisemaan voiton rehellisellä merimiespainilla.

Tämä visa on kokeiluluontoinen: Jos homma saadaan vedettyä läpi edes suhtkoht näppärästi, voi tulevaisuudessa olla tiedossa virallinen Kalassanet Ry:n järjestämä tietovisacup.

Qkkeli:
Muistutus huomisesta tietovisasta. Alkaa klo 20.00 ja osallistua voivat siis kaikki kalassa.netin foorumille rekisteröityneet. Visa käydään chätissä "Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut" osiolla. En osaa arvioida kauanko aikaa visaan menee, sillä useimpiin kysymyksiin pitäisi löytyä vastaus melko suorilta käsin..

Qkkeli:
Vielä viimeinen muistutus illan visailusta... Klo 20.00 alkaen, chätissä, kalassanet ry:n kanavalla.. Ennakkoilmoittautumisia on jo satoja, joten taistelu ybertietäjän tittelistä tulee olemaan äärimmäisen kova..

Qkkeli:
Tulokset tulevat, kysymykset eivät tule..  :-(

Edit.
Kisan alkuun 12 min, kanavalla kaksi osallistujaa..  :evil:

Edit2.
Visa käydään chätissä "Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut" osiolla, ei siis chätin etusivulla. Tuonne visaosioon pääset valitsemalla chätin yläreunasta kanavakohdasta edellämainitun kanavan.

Qkkeli:
Visa on visailtu ja osanottajamäärä oli kyllä lievä pettymys, 8 kisaajaa kisan alussa ja loppupuolella ilmeisesti enää 6..

Voittaja kuitenkin saatiin selville äärimmäisen tiukan kisailun jälkeen, tässä kunniataulukko:

1. Shark 13p
2. Hurttarautu 8p
3. SLN 7p
4. Morripoika 6p
5. Patte123 1
5. Rambo-Jone 1p

Loput ilman pisteitä..

Ja sen takia en kysymyksiä julkaise, kun niitä tulee hieman kierrätettyä. Lisäksi tällä kertaa ei ollut kalassa.netin historiasta kuin yksi kysymys. Yritän jossain välissä vielä toisen kerran tätä cuppia ja jos osanottajamäärä on yhtä alhainen, niin cuppia en ala järjestämään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta