Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Kalassanet Ry järjestää - Avoin kalabongaus-kilpailu 15-17.7.2011.

(1/2) > >>

daiwa2:
Kalassanet Ry- Kalastusseura järjestää seuraavan kokeiluluontoisen kilpailun. Kilpailun tehtävänä on kannastuu ihmisiä kokeilemaan eri kalalajien pyyntiä ja samalla testata Mahtisaalis-beta versiota. Homman nimi on seuraava.

www.kalassa.net/mahtisaalis

Avoin kalabongaus 15-17.7.2011

-Kilpailu aika on rajattu ajalle 15.7 alkaen 00:00 ja loppuu 17.7.2011 23:59. Tänä ajankohtana saadut SEKÄ ilmoitetut kalalajit tullaan hyväksymään kilpailuun, mikäli ne täyttävät muut kilpailun ehdot.

- Kilpailu alueeksi on rajattu koko Suomi, eli missäpäin tahansa Suomea ja kuka tahansa kalassa.netin jäsen tähän kisaan voi osallistua.

-Jokaisesta eri kalalajista täytyy ottaa kuva ja punnita kala tarkasti(Luotettava puntari, ei kumminkaan ole välttämätöntä olla kaupassa punnittu kala. Käyttäkää tässä asiassa järkeä). Alamittaisia kaloja kilpailuun ei hyväksytä. Kuvassa tulee näkyä saman päivän sanomalehti tai vaihtoehtoisesti määrätty esine joka kerrotaan 14.7.2011 illalla*

- Kilpailussa on tavoite pyytää mahdollisimman monta ERI kalalajia kilpailuajankohtana. Jokaisesta lajista saa yhden pisteen. Kilpailun loputtua kaikkien pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä saanut voittaa kilpailun. Mutta mikäli päädytään tasapisteisiin, niin siinä tapauksessa voittaja ratkaistaan "speciment-pisteytyksellä", eli pisteillä jotka mahtisaalis laskee automaattisesti jokaiselle ilmoitetulle kalalle.


-Kilpailukalat ovat:


Ahven
Ankerias
Harjus
Hauki
Järvilohi
Järvitaimen
Karppi
Kirjolohi
Kuha
Lahna
Made
Merilohi
Meritaimen
Pasuri
Rautu
Ruutana
Särki
Säyne
Siika
Sorva
Suutari
Toutain
Turpa
Vimpa


- Koska kyseessä on lähinnä "testikilpailu" niin palkinnot eivät ole hirveät ja ne ilmoitan vielä ennen kisaa tarkemmin. Mutta voittajalle jotain keksitään ja mahdollisesti myös yksi arvonta palkinto kaikkien osallistujien kesken. Toki kunnia kilpailunvoitosta on aina tärkeintä! ;). MIKÄLI kilpailu osoittautuu hyväksi kokeiluksi niin näitä tullaan järjestämään useampi ja suuremmissa mittakaavoissa, ja pyrimme myös järjestämään niihin kunnon merkittävät palkinnot.

- Mikäli joku alkaa epäillä vilppiä niin moderaattorit käsittelevät asian ja mikäli tapaus on moderaattoreiden mielestä huijausta niin siitä seuraa välitön tunnusten poistaminen kalassa.netistä ja elinikäinen porttikielto kaikkiin kalassa.netin toimintoihin. Ja tästä ei tingitä.Että en suosittele kokeilemaan onnea...

-Kalassa.net pitää oikeudet kilpailun sääntöjen ja ajankohdan muuttamiseen. Myös kilpailu voidaan keskeyttää mikäli siihen nähdään painava syy.


* Ennalta määrätty esine tosin ilmoitetaan kilpailu ajankohtaa edeltävänä iltana. Se on esine joka on luultavasti jokaiselta saatavissa, esimerkkinä voisi olla "Lusikka täytyy näkyä kuvassa niin että varsi on kalan päätä kohti ja lusikan kuppi kalan pyrstöä kohti." Tai vaikka : "Kuvassa täytyy näkyä juomalasi pohja ylöspäin kalan pään kohdalla". Tällä pystymme varmistamaan että kala on saatu ilmoitettuna ajankohtana, sillä hirveän monella tälläisiä kuvia tuskin löytyy jossa jokin esine pitää olla juuri tietyllä tavalla kuvassa. Tällä poistamme myös netistä kopiotujen kuvien käytön

Kalassanet Ry
Joonas

Hurttarautu:

--- Lainaus käyttäjältä: daiwa2 - Heinäkuu 03, 2011, 20:40:18 --- * Ennalta määrätty esine tosin ilmoitetaan kilpailu ajankohtaa edeltävänä iltana.

--- Lainaus päättyy ---

eikö sen pitäisi sitten jo olla ilmoitettu? kilpailuhan on alkanut jo (vai olenko ymmärtänyt jotain väärin?)

Qkkeli:
Daiwa lähti reissuun alkuviikosta, eikä hoksannut infota asiasta kellekkään.. :)
Pistin sille viestä äsken, jos ei vastaa niin soitan aamulla.

Qkkeli:
No niin, elikkäs homma toimii seuraavasti: Kuvassa tulee olla joko päivän lehti tai vaihtoehtoisesti kaksi tulitikkua ristikkäin.

Qkkeli:
Toivottavasti noita bongauksia tulee illan aikana lisää, aika vähäiseltä näyttää tällä hetkellä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta