Muut keskustelut > Kalassa.net Ry - Kalastusseuran jäsenkeskustelut

Kalassanet ottaa vastaan lahjoituksia!

(1/1)

daiwa2:
Kalassanet Ry ottaa mielellään vastaan lahjoituksia. Oli kyseessä sitten tavara,raha tai palvelus.

Tavara-lahjoitukset tullaan kokonaisuudessaan lahjoittamaan seuran kilpailuihin, nuorille jäsenille tai muuten toimintaan joka edesauttaa seuran toimintaa. Tavara-lahjoitukseksi kelpaa myös käytetty tavara kunhan se on hyvä kuntoista ja laatu kohdallaan. Tämä sitten jaetaan erilaisissa yhteyksissä, niitä tarvitseville nuorille kalastajan aluille.

Rahalahjoitukset käytetään samallalailla kuin seuran jäsenmaksuista kertyvät "tuotot".Eli mm. Seuran toimintaan, juokseviin kuluihin tai johonkin muuhun seuran toimintaan. Rahaa ei kumminkaan käytetä seuran hallituksen kuluihin, vaan se toimii täysin vapaaehtoistyönä

Jokaisesta lahjoituksesta tulee tähän ketjuun viesti, mitä on lahjoittettu ja lahjoittavan tahon nimi, mikäli lahjoittaja ei sitä halua pitää salaisuutena.

Ja mikäli mielessä on jokin tietty idea/hanke mihin olisit valmis lahjoittamaan jotain ,niin otahan meihin yhteyttä niin eiköhän saada jotain aina luotua!

Tavaralahjoitukset voi lähettää osoitteeseen:

--- Lainaus ---Joonas Mantere/Kalassanet Ry
Tepontie 5 a 2
90400 Oulu


Rahalahjoituksia voi laittaa tilille :


--- Lainaus ---Maksun saaja: Kalassanet Ry
Tilinumero: 492400-176466
Viesti:Lahjoitus/vapaaehtoinen osuus
Summa: xxx

--- Lainaus päättyy ---
Ilmoittakaa myös mielellään jos olette laittaneet lahjoituksia tulemaan, niin tiedän varautua/tarpeen vaatiessa listata ne heti tänne!

-Joonas
--- Lainaus päättyy ---

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta