Alueittaiset keskustelut > Itä-Suomi

Kuhaa Joensuusta

<< < (77/78) > >>

Hannes:
1 reissu takana, 1. mitallinen kuha tuli. + 5 hyvää fileahventa.
jokisuusta veneestä jigittäen.

tuulisia päiviä ollut jigitykseen.

[email protected]:
Nyt sitä taas saa jokisuulta. Viime viikonloppuna lämpimänpään aikaan söi erittäin hyvin ja tänäänkin kohtuullisesti. Huomenaamulla uudestaan!

p.eväy:
Kautta aloteltu ja tuulaakin kohdalla ihan hyvää alkavaa syöntiä havaittavissa 2 reissua 6 kuhaa ja 1 krokotiili kiinni.

Eci:

--- Lainaus käyttäjältä: p.eväy - Toukokuu 19, 2019, 05:58:19 ---Kautta aloteltu ja tuulaakin kohdalla ihan hyvää alkavaa syöntiä havaittavissa 2 reissua 6 kuhaa ja 1 krokotiili kiinni.

--- Lainaus päättyy ---

Varmaan ois syöntiä jos jossain mahtus heittämään...viime viikolla kävin katsomassa Tuulaakilla ja käännyin pois kun oli laituri aivan täynnä laivoja. Jossain välissä ois ehkä mahtunu pilkkimään mutta ei heittämään. Pitää kesäkuun alussa kun loma alkaa niin koittaa ruokakuhat käydä hakemassa mutta ei oo enää samanlaista poltetta jigihommiin kun muutama vuosi sitten. Ostin perhokalastuvälineet ja meinasin kokeilla vieläkö vanhoilla päivillä oppis jonkun uuden homman :D

Petsku-:
Nostellaas taas kuollutta ketjua.

Eilen kuljin tuulaakin ohi lenkillä ja siellähän oli melkoinen rivi kalastajia mättämässä jigiä. Jokos sieltä on kuhaa noussut? Tänään voisin itse yrittää aloitella virvelikautta illemmalla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta