Kalastusvälineet > Muut kesäkalastusvälineet

Jigi tussit

(1/2) > >>

Uistelu alottelija:
Onko kellään kokemusta jigien värjäykseen tarkotetuista tusseista? itsellä on harkinnassa hankkia . Miten nuo tussit säilyy? miten noita säilytetään? miten väri tarttuu jigiin?

Kiitos etukäteen!

Syöttikala:
Säilyy niinko tussit yleensä. Säilytetään sillai, että tussit on mukana kalassa eikä kotona sillonko niitä tarvitaan. Kaippa se tarttuu jigiin juur niinku pitääkin, kun kerta on siihen hommaan vartavasten suunniteltu. Eli hyvin tarttuu ja haalenee yllättävän vähän käytössä..

Uistelu alottelija:

--- Lainaus käyttäjältä: Syöttikala - Heinäkuu 05, 2012, 16:48:36 ---Säilyy niinko tussit yleensä. Säilytetään sillai, että tussit on mukana kalassa eikä kotona sillonko niitä tarvitaan. Kaippa se tarttuu jigiin juur niinku pitääkin, kun kerta on siihen hommaan vartavasten suunniteltu. Eli hyvin tarttuu ja haalenee yllättävän vähän käytössä..

--- Lainaus päättyy ---

Selvä , kiitos vastauksesta !

S11K1:
Voi värittää suoraan kosteaan pintaan ja väri säilyy.

KÖSTER:
Tuo spriitussi näyttää leviävän koko jigiin esim, punaiset raidat valkoseen jigiin värjäsi säilytyksessä koko jigin vaalean punaiseksi>tosin kesti hyvin yhden illan pannu aapot ,kun kuivana värjäilin ja oottelin vähä aikaa ennen veteen laittoo ...

Toivottavasti nuo jigitussit pitää värinsä vielä seuraavaan vuoteenkin kuten kuuluu....hmm. tarttis ostella noitakin. Laitelkaahan kommentteja miten on värit toimineet jahka jollakin testituloksia esim. vuosi sitten värjättyjen jigien värimuutosten suhteen?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta