Chat

Kirjoittaja Aihe: ENSI TALVEN KALASTUSMATKAT..!!  (Luettu 945 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tenolax

  • Viestejä: 34
    • Profiili
    • Sähköposti
ENSI TALVEN KALASTUSMATKAT..!!
« : Elokuu 26, 2012, 01:33:38 »
Hei vaan kaikki...!

Ensi talvena on taas tulossa uusia kalastus-, metsästys- ja lomamatkoja ja matkavalikoima on entisestään laajentunut ja nyt on ensimmäisen kerran mahdollisuus lähteä meidän kanssa kalastuksen lisäksi myös metsästämään hieman eksoottisempaa riistaa Suomen rajojen ulkopuolelle.

Ensimmäinen talven matkoista on jo marraskuussa, jolloin on mahdollisuus lähteä Meksikoon, Puerto Vallartaan marliinin ja purjekalan pyyntiin. Kevään 2011 Meksikon matka oli kyllä huikein, mitä meillä on mihinkään ollut niin saaliiden puolesta kuin muutenkin ja uskallan sen perusteella kyllä suositella tätäkin matkaa jokaiselle.
Meksikossa on myös erittäin rikas ja vanha kiehtova kulttuuri ja meksikolaisen keittiön valikoimat ovat uskomattoman upeita ja todella maukkaita.

Talven valikoimissa on tietysti perinteinen Egyptin reissu, joka tulevana talvena ajoittuu tammi-helmikuun taitteeseen. Egytptihän on yksi maailman säävarmimpia lomakohteita, joten auringonpalvojillekin reissu on mitä sopivin. Reissulla on mahdollisuus kalastaa niilinahvenia Nasserjärvellä ja/tai risteillä legendaarisella ja historiallisella Niilillä uivalla luksushotellilla.
Niilinahven on yksi maailman suurimmaksi kasvavista makean veden kaloista, joka kasvaa jopa yli 300 kiloiseksi. Nasserjärven ennätys on vapavälineillä 176 kiloa ja meidän reissujen ennätys on 108 kiloa. Matkoillamme olemme saaneet useita 50-100 kiloisia kaloja ja sellaiset 30-40 kiloiset eivät siellä ole mitään harvinaisuuksia. Yhdelläkään reissulla ei on niinsanotusti "jäänyt munat pataan" vaan aina on kalaa tullut jokaiseen veneeseen...

Viimeinen ensi talven matkoista on matka Etelä-Afrikkaan helmikuussa. Tälläkin matkalla mennään kalastamaan marliineja ja purjekaloja, mutta myös metsästys on tällä reissulla mahdollista ja monet ovatkin jo varanneet tuon metsästysvaihtoehdon.
Toki kaikille näille matkoille on mahdollista lähteä myös pelkästään lomamatkalle ilman pakollisia kalastus-, tai metsästyspäiviä.
Pelkkä lomamatka onkin tietysti se huokein vaihtoehto kaikissa matkavaihtoehdoissa.

Tällä hetkellä tilanne on se, että eniten on lähtijöitä ilmoittautunut Etelä-Afrikan ja Niilin reissuille, joten ne ainakin ovat toteutumassa ja jos noille muillekin reissuille löytyy lisää halukkaita lähtijöitä, niin tottakai myös ne toteutetaan.
Pari muutakin reissua on jo valmiina odottamassa (Malediivit ja Malesia), sekä jokunen muukin reissu on työn alla, kuten esim. Tobaco ja Madeira, mutta klaarataan nyt ensin nuo nyt varsinaisesti myynnissä olevat matkat alta pois.. :-)

Lisätietoja aikatauluineen ja hintoineen Seitalan nettisivuilla, osoitteessa:
http://www.seitala.fi/kalamatkat.php

Terv. Jupe

Lisätietoja ja varaukset:
E-mail: [email protected]
Puh: 016 676 405, 0400 894 114
Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>