Propilkki > Verkkopelaaminen ja turnaukset

Kiinnostusta sooloturnauksiin?

(1/1)

Shark:
Nyt kun on liigat ja divarit saatu onnellisesti päätökseen, niin ajattelin kysellä, olisiko kiinnostusta pelaajilla pilkkiä tässä kevään aikana vähän pitempi sooloturnaus? Ei ole muistaakseni ollut nyt vähään aikaan liigojen ja sm-kisojen lisäksi kuin yksittäisiä yhden illan kisoja.

Alustavasti ohjelmassa olisi pelejä kolmena iltana viikossa, kolmen viikon ajan. Toinen vaihtoehto on kahtena iltana viikossa kuukauden ajan. Aloitus vaikkapa puolentoista viikon päästä, jolloin turnee olisi käsitelty maaliskuun alussa. Yhtenä iltana olisi pilkittelyä n. 30-60 minuuttia kerrallaan, ettei mene pelkäksi puurtamiseksi koko ilta.  :-D

Suunnitteilla on nykyisiin PP-turnauksiin verrattuna erilainen "turnausformaatti". Ei mentäisi samalla 10-8-6-5-4-3-2-1 -kaavalla, vaan jotakin poikkeavaa. Erien tuloksista lasketaan pisteet, ja viimeisen illan jälkeen selviäisi "tourin" voittaja. Seassa olisi 10 minuutin rykäisyjä ja tunninkin vääntöjä, mutta pääpaino on normaaleissa 30 minuutin kisoissa. Eli ei mitään arpajaisia tähän tapaan.  :-D   

Ja jos kiinnostusta riittää, niin turnaus voisi vaikka vakiintua järjestettäväksi näin keväisin, sekä mahdollisesti myös syksyisin ennen liigakauden alkua.

Shark:
Näköjään melkein 40 on jo antanut äänensä sen puolesta, että kannattaa järjestää, joten muutin äänestyksen aihetta. Näillä näkymin alotamma ensimmäinen turnaus kahden viikon kuluttua, mutta viikonpäivät kisoille ovat vielä auki. Äänestäkää mieluisimpia päiviä äänestyksessä.

Jos yhteydet kestää, niin pilkkijöitä otetaan mukaan se 30 kpl. Etusijalla ovat liiga- ja divaripelaajat. Jatkossa järjestettäviin (seuraava sitten syssyllä) samoihin kisoihin etusijalla ovat sitten aikasemmissa kisoissa pelanneet. Ilmoittautuminen ei ala vielä. Pitää vielä hioa pelisysteemiä, mutta pohja olisi tällainen, järviähän voi lisätä, jos tuntuu liian vähältä:

Tour de Pilkki:  :-D

1. 15 min, kappalekisana (/results 0)
2. 30 min, kappalekisana (/results 10)
3. 10 min sprinttikisa normaalina kolme kertaa peräkkäin, jokaisen kerran jälkeen esim. 10 heikointa pelaajaa tippuu pois (esim. joku lohijärvi) (/results 0)

4. 30+30 min kisat, ensin normaalina, sitten heti perään sama järvi toisella kisatyypillä (/results 5)
5. 15 min normaalina (/results 0)

6. toinen 10 min sprinttikisa samalla kaavalla, nyt esim. telkkä tai särki (/results 0)
7. 60 min normaalina (/results 15)

8. 30 min normaalina (/results 5)
9. 15/30 min kappalekisana (/results 5/10)

Resultseilla pidetään hommaa mielenkiintosena ja toivottavasti tasaisena. Lisäksi pidemmissä kisoissa olemalla väliaikatuloksissa kärkipäässä saa muutamia ekstrapisteitä kokonaiskisaan.  :-) Kappalekisoista saadut kappaleet olisivat suoraan pisteitä kisaan, ja grammatulokset muutetaan pisteiksi tietyllä tavalla.


--- Lainaus ---Mutta minusta helpoin olis ihan vaan yksinkertainen peli systeemi. Kaikki vesistöt läpi 10-30min kisoina. Kisamuodot ihan niitä perinteisiä. No ehkä joku hauki/lohi kisa paikoille jossa ko. kaloja on paljon. (esim. kirjolohi lammet). Pari järvee iltaa kohti. Pisteet vaikka samalla tavalla kun formuloissa.
--- Lainaus päättyy ---

No menishän se tieten nuinki, mutta kai se nyt jotakin uutta pitää aina välillä yrittää.  :-D


Shark:
Nyt on järvet valittu, ja lopullinen peliaikataulu selvillä. Tarkoitus olisi järjestää sama turnaus sitten jatkossa aina syksyisin ja keväisin (ennen liigaa, liigan jälkeen), samoilla järvillä. Tulevissa kisoissa etusijalla ovat nyt tähän ensimmäiseen ilmottautuvat.

Järvet valittin pääosin sillä perusteela, mitkä löytyvät PP1:stä, tai että ne olivat mukana jo aivan ensimmäisissä PP2-versioissa.

Pelien ajankohdat:

Kolme ensimmäistä kisapäivää keskitalvi, loput kevättalvi (syksyllä sitten ensimmäiset syksy, viimeiset keskitalvi)
Vuorokaudenajankohta arvotaan aamupäivän ja keskipäivän välillä

Pelit alkavat iltaisin kello 20.00.

Pisteytys

Kilokisoissa 1 kilo = 10 pistettä (5,24 kg = 52 p, 5,25 kg = 53 p jne.)
Kappalekisoissa 1 kpl = 1 piste
Eniten lajeja -kisassa 1 laji = 10 pistettä
10 minuutin sprinteissä lopullisen sijoituksen perusteella 1...30 -pistettä
Jokaisessa kisassa suurimmasta kalasta 5 pistettä
Lisäksi viimeisen pelipäivän kisoissa jaossa lisäpisteitä systeemillä 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1

Bonus-sanalla merkityistä kisoista jaossa pisteitä kahden ensimmäisen väliaikatulosten perusteella (10-8-6-5-4-3-2-1)

Vaikka on monta riviä pisteytyksestä, niin ei siinä pelaajan tartte muuta ko pilkkiä, pisteitten laskut on sitte minun murhe.  :-D

Avaan toisen ketjun tässä illan aikana, sinne sitten ilmottautumisia. Siellä näkyy myös sitten aikataulu järvineen. 30 pelaajaa otetaan mukaan. Kaikki pelaajat tervetulleita, myös tiimittömät.


Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta