Propilkki > Keskustelua ennätyksistä

Ennätykset

(1/1)

Koivu:
Tämä ei nyt varsinaisesti kuulu tähän foorumiin mutta...

Pelaan PP2:sta enemmän kun yhdellä koneella, kysymys kuuluukin että mitä tiedostaja mun pitäis siirtää ja korvata toiselta koneelta että olis samat enkat?

Kokeilin juuri heittää peli kokonaisena toiselle koneelle mutta jostai kumman syystä tietokone pyörittää sitä vanhaa vaikka avasin (pp2?).exe uudesta kansiosta.

Vois ehkä ottaa vanha pois kokonaan mutta luulis että olis helpointa korvata 1-2 tiedostoa jota voisin siirrellä edes takaisin, ei oikein jaksais joka viikko korvata peli kokonaisuudeltaan 'uudella'.

Kiitos etukäteen, toivottavasti on tuttu 'ongelma'.

Tarkennusta vielä siis että en halua laittaa ennätyksiä yhteen, vaan haluaisin nyt korvata kaikki koneet niillä enkoilla jolla olen pelannut eniten, tänks!

Mikko_-Procyon-:
C: --> Program data --> Procyon -->   ..tuolta nappaat ne kansiot talteen, niin tulee kaikki logit ja asetukset samalla.

Koivu:
Noniin nyt tarvitsee kyllä tämä IT insinööri hieman enemmän apua. En löydä mistään noita kansioita, 'Procyon' nimellä ei löydy muuta kun Word tiedosto vuodelta 2006 kun käänsin teille vähän tekstiä englanniks.

Pelini on tällä koneella D: asemalla, en tiedä onko sillä mitään väliä. En kuitenkaan löydä noita kansioita mistään (ei myöskään C: asemalta, muita ei sitten olekaan).

Asetuksia en juurikaan kaipaa, jos on helpompaa niin enkkatiedostat vaan.

Pahoittelut jos tämä meni vaikeaksi.

Asiasta toiseen niin mua hävettää että en ole vielä laittanut teidän tilille rahaa aivan mahtavasta työstä, kukaan ei varmaan pysty edes kuvittelemaan miten paljon tunteja pelin tekemiseen on mennyt. Jos voisit ystävällisesti laitta sen tilinumeron tähän kans niin yritän muistaa laittaa tänä kuukautena pojille hieman kaljarahaa tulemaan =:)

Mikko_-Procyon-:
No tuotaa.. eli hakemistopuussa paina alt -nappia ja sieltä joku asetus tms valikko. Sitten laitat että "näytä piilotetut kansiot". Se nimittäin voi olla piilossa. Tai jos et sitä kautta löydä, niin mene peliin ja "avaa asetusten kansio" tms. Sitä kautta pääsee nopeiten. En muista ihan tarkkoja näitä nimiä näille toiminnoille, mutta idea tulee tuossa selville.

7апхт:

--- Lainaus käyttäjältä: Mikko_-Procyon- - Maaliskuu 02, 2013, 00:08:09 ---No tuotaa.. eli hakemistopuussa paina alt -nappia ja sieltä joku asetus tms valikko. Sitten laitat että "näytä piilotetut kansiot". Se nimittäin voi olla piilossa. Tai jos et sitä kautta löydä, niin mene peliin ja "avaa asetusten kansio" tms. Sitä kautta pääsee nopeiten. En muista ihan tarkkoja näitä nimiä näille toiminnoille, mutta idea tulee tuossa selville.

--- Lainaus päättyy ---
Tarkennuksena:
Avaat pelistä asetukset ja valitset "avaa asetusten ja ennätysten sijaintikansio..."

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta