Propilkki > Verkkopelaaminen ja turnaukset

Tulevaisuuden liiga?? ajatuksia otetaan vastaan...!!!!

(1/1)

-Orava-:
No niin. ennenkuin tää sivusto sulkeutuu niin on hyvä hetki ajatella tulevaisuuden liigoja. monella varmasti on paljonkin ajatuksia aiheesta joten sana on vapaa. mutta tietysti VAIN JA AINOOSTAAN RAKENTAVANA sanana. Lähinnä ajatukseni menee sääntö puolelle jotta siitä saahaan aukoton.  jos saahaan säännöt ees noin kasaan ni sit ne pisteytykset mapit ym.. myös ehoituksia uudesta yheisöpaikasta otetaan vastaan jos tämä oikeasti sulkeutuu.

Oma ajatus menis näin: säännöt pitää laatia silleen et jokainen tiimi sanoo niihin omat juttusa ja sen jälkeen jokainen tiimi myös lupaa pitää niist kii vaikka porsaanreikiä oisikin, ja jos sellanen rako jostain löytyy ja sitä hyödynnetään niin siitä seuraa tietty rangaistus.. (rangaistukset voisi miettiä liigassa pelaavien kesken), joka on sit liiga vastuuhenkilön omassa päätäntä valassa mitä asian kanssa tekee. liiganeuvostokin pitää muotoilla jotenkin uusiksi jotta siitä olisi apua siihen tarkoitukseen mitä ollaan ajamassa. jotenkin näin et mahdollisen rotestin jälkeen johto miettii mitä tehään ja jos on ristiriitainen asia joka ei onnistu ilman neuvoston apua ni esittää neuvostolle kaksi tai kolme vaihtoehtoa joista äänestyksellä sit enemmistön kannalla rangaistus(johto päättää ne rangaistukset ja niihin ei ole kenelläkään nokankoputtamista). kun rotesti tulee niin johto ottaa yhteyttä molempiin/useampaan? tiimiin ja haluaa kuulla oman version tapahtumista. tokihan sitä häiriköintiä tulee olemaan jatkossakin ihan samal tapaa ku nytkin mut ei sille oikeestaan voi mitään. ellei sit oikeesti oteta niit ulkopuolisia.. Miksipä ei voisi olla kokonaan ulkopuolinen liiga vastuu henkilö/löt.

Tässä nyt tälläinen pieni aloitus ajatus. sit vaan rakentelemaan sääntöjä tulevaisuuteen koska harmillistahan tämä on jos tämä tähän loppuu  :|

ja painotan edelleen sitä ettei mitään/minkäänlaisia provo ym juttuja tänne. pidetään tää asia linjalla!!
jos ylilyöntejä tulee niin toivon modejen reagoivan ja poistavan hölmöilyt ja ilmeisesti uuden linjauksen myötä myös banaani saaret saattavat kutsua.

terveisin -Orava-

TORO:
Ei tämä tähän lopu, usko pois!
Uskon vakaasti jonkun tai joidenkin järjestävän jonkinlaisen liigan tämän saitin ulkopuolella.Hankey Bannister:
Jos tuollainen asenteen osakaan saa olla ajatuksissa mukana:"tokihan sitä häiriköintiä tulee olemaan jatkossakin ihan samal tapaa ku nytkin mut ei sille oikeestaan voi mitään"

Jos tuohon lainausmerkeissä olevaan toteamukseen on pakko yhtyä, älkää kiusatko itseänne lukemalla enempää - oikeammin unohtakaa koko juttu - ei teistä silloin ole siihen - ei ollenkaan.
Eihän koko liigapelaamisessa ole vähäisintäkään järkeä jos häiriköinti lasketaan automaattisesti olevan osa toimintaa!

Ei ole kuin fair-play pelaamista - kaikki muu on ihan sitä samaa mitä on foorumilta saatu tiivistettynä lukea.

0) Pelaajille lisenssi - liigan johto antaa - samalla johto saa nimen / nickin ja tarvittavat tiedot (IP / mac)
Lisenssin saa vain kun riittävällä tavalla osoittaa omaksuneensa pelin säännöt, toiminnat ja etiketin. Ilman lisenssiä ei voi pelata. (Olen muuten ihan oikeasti törmännyt liigapelaajiin, JOTKA EIVÄT OSAA LÄHETTÄÄ YKSITYISVIESTIÄ! Yksi ei osannut vaihtaa kairaakaan... [olivat muuten samasta kovasta lok... liigatiimistä!])

1) Unohtakaa kaikki leikkiarmeijakilkkeet C A sun muut härpäkkeet ja perustakaa joukkueet pelaajien tasa-arvoon ja luokaa selliset tiimit, joissa vaihtuvuutta ei ole.
Ei noilla C A ja ties millä kirjaimilla tule jäälle ainoaakaan kalaa Saatanallisesti kyllä joku (C) rinta kaarella esiintyy olevansa maailman napa - en minä noista kirjaimista ,mitään muuta havaintoa ole tehnyt, kuin negatiivisia. EI niitä ainakaan sinne pelitunnuksiin ole tarvetta liimailla, ellei satu olemaan kiiltokuvien kerääjä. Kyllä se "kapu" selkiää omassa joukkueessa ihan muutenkin.

2) Pelaajille kattomäärä Z-kpl joukkueeseen - samaten minimimäärä - eli jos laskee alle X: joukkue tippuu pois, siten joukkueen olisi pikkuisen pakko toimia sovussa keskenäänkin

3) Jokainen pelaaja jäällä vaikuttaa tulokseen jokaisessa pelissä

4) Häiriköinnistä ja sääntörikkomuksista rangaistaan AINA koko joukkuetta tai joukkueita

4b) häiriköinti ja perseily pelien ulkopuolellakin aiheutta tiimille pistemenetyksen - ainakin silloin jos joukkueessa on wannabekapiaisia (C / A)

5) riitelystä AINA pistemenetys riidan osapuolille, ellei syyllistä löydetä. Jos syyllinen löytyy sille pelkästään. Riidelkää siis yksityisviestein ja sopikaa asianne kulisseissa kuten valtaosa....

6) Jokaiseen peliin pääsee tai määrätään liigan ulkopuolinen tuomari (admin oikeuksin varustettu ulkopuolinen tai hosti)

7) Liigassa on ulkopuolinen jury joka päättää - ei tarvita mitään riitelevien tiimien juupas-eipäs -hakkaan sut virkkuukoukulla säätäjiä - ei tuommoinen punakaartin kokous ole koskaan toiminut.

8) liigan pitää olla yksinkertainen ja selkeä - pelaamisen erikoismappien sijaan peruskisaa - erikoiskierros ehkä yksi joukossa mutta jatkuvasti lohijärven suurin särki syys-yönä ei palvele ketään - nyt näkyi huomattava osa olleen noita sadistien laatimia ihmeellisiä säätömappeja.

Juu tiedän etukäteen - jos joku edes vastaa - ei onnistu kun njan njan,,,,

Kyse ei ole pelkästä SM-liigasta vaan ihan oikeasti koko pelin mielekkyydestä ja pelaajien katu-uskottavuus ei todellakaan ole VAIN liigasijoituksen myötä syntyvä asia, vaan kaikki käytös muissakin peleissä ja myös foorumilla vaikuttaa kaikkeen! - hyvin on tullut esiin! 
Muutama tiimi on esiintynyt edukseen olemalla hiljaa liigan paskavuodon tiimoilla - siitä voisi antaa muutaman pisteen siitäkin!

lokki69:
Hankeyltä paljon viisaita sanoja, eritoten tuo pidetään asiat mahdollisimman simppelinä.

Kapteeneilla jo jotakin tietoa ja suuntaa asiassa onkin ainakin osalla tiimeistä ja näitä ehdotuksia mukaillen, Tarkoitus ei ole tehdä mitään pilkku viidakkoa vaan keskittyä olennaiseen joka jokaisen osalta varmaan jo itsestäänselvyys onkin eli pilkitään ja pidetään hauskaa.

Näissä erilaisissa turnauksissa on ainakin jotakin oppia ollut, kun homma ei ole liian vakavaa ei yleensä suurempia konfliktejakaan ole syntynyt.

Oma mielipiteeni on että päätäntä valta olisi kaikilla tiimeillä tasapuolisesti, kutsuttakoon sitä nyt sitten demokratiaksi, eli mentäisiin enemmistön äänillä. Ja tässä tapauksessa tarkoitan tulevan liiganeuvoston jäsenten ääniä.

Tarkoitus on antaa peli rauha kaikille nykyisessä liigassa ja SM-kisoja pelaaville ja niiden jälkeen käydä asioista tarkemmin keskustelemaan mitä on jo osalla porukasta mielessä.
Mutta jos treadit täällä lyödään lukkoon niin varmaan joutuu hoputtamaan aikataulua ainakin sen verran että jokaisen tiimin kapteenien yhteystiedot saataisiin kasattua.

Ylläpito voi tuohon antaa tarkempaa tietoa jos haluaa aikataulua muutoksiin kertoa.

Ja toki tulevaa liigaahan voi vaikka jokainen ruveta järjestelemään onpahan sitten varaa mistä valita mihin osallistuu.

Hankey Bannister:
Kyllä se demokratia menee tosielämässäkin niin, että demokratia äänestää yhteisesti Seriffin ja ehkä pari apulaista - mutta sen jälkeen valtaa pitää Seriffi & apulaiset vaalikautensa loppuun.

Seriffi & apulaiset pitävät äänestäjät tyytyväisenä ja äänestäjät äänestävät seriffin & apulaiset uudelle toimikaudelle - tai jos liian moni nenukki punoittaa vihasta, sinne äänestetään uudet Seriffi & apulaiset.

Tuo oli siis demokratiaa.

PUNAKAARTISSA äänestetään jokaisesta asiasta ennakkopäätös, sitten tapellaan, äänestetään jälkipäätöksestä uudestaan kun tappelu meni tasan tai vähemmistöäänekkäillä oli tiilimurskaa hanskoissa - sitten taas äänestetään, tapellaanko - vai kutsutaanko punakaarti taas koolle äänestämään siitä saiko punaista tiilimurskaa käyttää vai pitikö kaikilla olla kahitiilimurskaa ja vieläpä joku törkimys oli käyttänyt tulitiilimurskaa! - ja sitten mennään hakemaan lisää pussikaljaa - pelaamaan ei välttämättä päästä - ja punakaartin kisaorganisaatio hajoaa aina ennen loppuotteluita!

Ikinä ei se liiga onnistu jos pelikauden päätöksiä äänestellään omassa pikkupiirissä. Säännöt etukkäteen - valvojat valitaan ja heillä on valta koko kauden - silloin on turhaa piipitellä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta