Propilkki > Tekninen tuki ja bugiraportointi

Tietoa ennätyssalasana- ja rekisteröitymisongelmasta PP2 ennätyksiin liittyen

(1/2) > >>

Toimitus:
Tervehdys,

Serveri ei lähetä maileja tällä hetkellä ohjelmien käskystä ja siksi ennätyslistoilla on salasanojen liikkuvuuden kanssa ongelmia. Uusi sivusto on rakentumassa ja sitämyöten tulee uusi, parempi serveri. Sen sijaan, että käyttäisin aikaani vanhan serverin korjaamiseen, niin teen uuden sivun valmiiksi ja siirrän koko helahoidon sinne. Kiitän ymmärryksestä ja hienosta suhtautumisesta ongelmaan. Otan aiheesta vastuun ja palautteen, huomioin vain kehut.

Glyxis:
Mitäs tälle asialle kuuluu? Onko viety yhtään eteenpäin? Itse olen nyt täysin pattitilanteessa, koska nykyisillä tunnuksillani en pääse kirjautumaan veerkkoennätyksiin, koska herjaa jotain salasanasta. Enkä myöskään pysty palauttamaan salasanaa tai luomaan uutta, koska sähköpostit eivät kulje.

En siis pysty tekemään mitään asian eteen? :oops: Yrittäkää korjata tämä mahdollisimman nopeasti, kiitos.

Kwaler:
En pysty kirjautumaan vieläkään verkkoennätyksiin, kun en muista salasanaakaan.
Kun lähetän pyynnön uudesta salasanasta sähköpostiin, sähköpostiin ilmestyvä linkki johdattaa sellaiselle sivulle, jota ei enää ole.

Haluaisin päästä tässä asiassa eteenpäin ja kirjautumaan verkkoennätyksiin.

Olen jo asentanut uusimman version pelistä.

Mitä tässä pitäisi tehdä?

Mikko_-Procyon-:
Kappas. Tuolla voi olla toimimattomia linkkejä monessakin paikassa sen ddos hyökkäyksen jäljiltä. Moni asia on uusittu ja muokattu erilaiseksi. Tarkistamme tilanteen.

Mikko_-Procyon-:
Vian pitäisi olla nyt korjattu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta