Propilkki > Verkkopelaaminen ja turnaukset

PP2 SM-Liigan 2018-19 tulossivut

(1/3) > >>

-heikki-:
Moi

Olemme vääntäneet käynnissä olevan SM-liigan tulossivuja jo joitain viikkoja. Nyt alkaisi olla jo jotain näytettävää, vielä sieltä pieniä bugeja voi löytyä, kunhan usemmat silmät sitä katselee.

Tein tälle oman ketjun johon voi laittaa kommenttia, parannusehdotuksia jne. Kun saadaan varmasti toimivaksi niin siirretään suoraan PP2 SM-liiga aiheen alle.

Tulossivu

Kilohauli kertoo projektista lisää

Kilohauli:
Kuten -heikki- alusti, uusi sivusto on avattu joka toimii automaattisesti playlogien pohjalta jotka lataamme sinne lomakkeella. Tässä myös syy miksi oli tärkeää saada täydelliset playlogit kaikilta tiimeiltä. Joitain bugeja esimerkiksi pistelaskussa voi esiintyä, joku pelaaja puuttuu tai väärin laskettu pisteet. isoimmat kalat on tarkoituksella nyt järven isoin vaikka kisamuotona olisi "Vain särkikalat", tähän syynä se että niistähän ei pisteitä saa.

Mutta koska kaikki tieto kaloineen tallentuu playlogista, voimme muodostaa sivuja esim. yllämainitusta suurimmasta kalasta kilpailumuotoineen aina siihen kuka pilkki eniten kiiskiä ja kellä oli kauden suurimmat kiisket painoltaan ja keskipainoltaan. Kaikki sama tieto voidaan kerätä järvi, kierros, ottelupari ... kohtaisesti. En rehellisesti sanottuna muista kaikkea itsekään enää.

Sivustoon tulossa vielä ulkoasullisia muutoksia aina ikonien lisäämisestä, värimuutoksia ja tällä hetkellä "vakavin" ongelma tulee mobiililaitteilla vastaan jolle sivu ei vielä taitu oikein. Nämä pienet muutokset tuleevat hiljalleen eivätkä tule estämään sivuston käyttöä mitenkään (toivottavasti). Mutta aikataulua niille ei ole tarkasti, viimeiset seitsemän päivää olen ohjelmoinut sivustoa 10-14 tuntia päivässä ja heikki ollut vahvasti samat tuntimäärät siinä mukana tsemppaamassa, ideoimassa ja pitämässä minut ruodussa.

Bugeista voisi minulle suoraan lähettää viestin foorumin kautta tai ottaa yhteyttä skypessä nimimerkillä Timohauli. Toiveet, jos jokin ei ole hyvin, se mikä tulee mieleen ketjuun vaan koska silloin me kaikki pilkkiyhteisössä voi ottaa kantaa.

#Lisäys: Sivusto pohjautuu kehittämääni "miniBuddy (projektinimi)" alustaan joka ohjelmoitu php:lla. Kyseiseen projektiin tulee vielä lisäyksiä ja tämänkin sivuston mukana tulleita korjauksia. Lähdekoodia voi katsoa ja ladatakkin osoitteesta https://github.com/Kilohauli/minipp2buddy jossain vaiheessa mielelläni siihen myös ulkopuolisia kehittäjiä ja pätkiä vastaan. Haluan kuitenkin rangan siihen kuntoon ettei sitä tarvitse miettiä.

- Kilohauli
Ps. En ole kovin hyvä kirjoittaja  :roll:

perza:
Minusta vaikutti tosi hyvältä jo nyt! Puhelimella en oo testaillu kuin toimii.
Hyvää työtä kaikinpuolin!

Kilohauli:
Tänään oli "odotettu" käyttökatkos tulossivustossa. Ensimmäisen kerran pääsimme kokeilemaan oikeilla tuloksilla jossa mukana pari kierrosta ja yksi uusi joukkue tuloksiin mukaan. Näistä syntyi mielenkiintoisia lukemia joukkueille ja varsin hurjia pisteitä kahden kierroksen jälkeen. Jos huomaatte jotain mikä ei ole oikein niin viestiä tänne vain. Suurimmat kalat voivat olla vähän sekaannuttava, kyseessä ei ole siis "Suurin kala" mikä logeissa näkyy. Vaan kierroksen suurin eli sivusto ei välitä siitä onko kisamuotona "Vain ahven" jolloin suurin kalahan on ahven virallisessa tuloksessa.

Kehitysideoita siitä esimerkiksi minkälaisia statistiikka sivuja haluaisitte nähdä olisi mahtavaa. Suurimmat kalat tai kierrosvoitot ei vielä varmaan statistiikasta nauttivien janoa vie pois, näitä rupean jossain vaiheessa kyhäilemään kasaan. Yritän myös tulevalla viikolla saada rästiin jääneet asiat sivustolla kuntoon.

Anr:
Mahtavat sivut. Pyydettiin ehdotuksia uusista tilastoista joten tässä tulee:
- Suurimmat kalat tilaston kaltainen "suurimmat voittotulokset"
- Eniten palkintopallisijoituksia
- Suurimmat yksittäiset kierrospistemäärät pelaajalla
- "Kalaa yhteensä" -tilasto, jossa kaikkien 16 pelaajan lopputulokset summattuna kiloissa.
 esim: Kierros 3 / Siika-valkeinen vain made. PIPO - KRONOS 75kg

Joka tapauksessa sivut jo tälläisenään erinomaiset. Kiitos tekijöille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta