Propilkki > Uutiset ja pelin kehitys

PP2 1.41 version ongelmat, julkaistu 2019

(1/1)

Tiikeri2:
Laitan tämän siksi, että usein tapahtuvat ongelmat tulisi myös kehittäjien tietoon. Vielä tänään 22.2.19 oli useilla kännykällä pilkkijöillä ongelmia. Edelleenkään ei kairaa reikiä. mikko sanoi ongelman korjatun, mutta edelleen esiintyy useilla.
Jokaista hetkellistä hidastumista ei kannata tänne laittaa, vaan katsoa onko esim liitymässä/yhteydessä ongelmia ja kysellä muilta pilkkijöiltä. Vanhemmilla Windows pohjilla ei toimi vielä ja itse en versiota vielä ole saanut eli muiden pilkkijöiden ongelmaa viestitän. Ei haukuta hyvää työtä , vaan autetaan korjauksissa. Kiitos Janne ja Mikko, hienosta pelistä ja siitä että jaksatte sitä kehittää.

Kilohauli:
Toivottavasti vain verkkoyhteysongelma tai sitten vielä vanha versio eli 1.4 eikä 1.4.1. Kännykkäversioo en älynnyt kokeillakaan 1.4.1:stä jos sitä edes saatavilla olisi ollut ja eipä taira mun kännykkä edes pyörittää peliä. Windows versiossa itsellä ainakin kaikki vakavat viat korjautui, tietenkin ei mahdottomia voi kokeilla vaikka kierroksia yritti taputella kasaan hosteilla.

Tiikeri2:
kyse siis vasta julkaistusta  uusimmasta versiosta. Tämä aihe jotta saataisiin uusi versio toimimaan nopeasti kaikilla ja myös vanhemmilla windows versioilla. Ei aiempien versioiden ongelmia tähän

Mikko_-Procyon-:
Kirjatkaa aina hostin käyttämä versio myös näiden yhteyteen. Ja tosiaan tuo alusta,millä on pelattu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta