Propilkki > Tekninen tuki ja bugiraportointi

Surviaiset katoaa

(1/2) > >>

K.K.Kojootti:
Avantonäkymässä näyttää kalan ylös tullessa, että vielä on survikkaa jäljellä, mutta irroituksen jälkeen onkin koukku tyhjä. Itse huomasin jo muutama(?) vuosi sitten tämän bugin, mutta nykyään tuntuu olevan ennemmin sääntö kuin poikkeus.

Och samma på svenska - Glada Vappen 2019!

Mikko_-Procyon-:
Ööm.. oisko niin, että surviainen irtoaa/hajoaa irrotuksen yhteydessä.

K.K.Kojootti:
En tosiaan osaa vastata. Mutta yllättäen alkoi surviaiset katoamaan totutusta järjettömän nopeasti. Samoin kuin toukan pysyminen koukussa muuttui dramaattisesti, etenkin kolmos vavassa.

Koitin joskus etsiäkkin tähän jotain järkevää selitystä, mutta en onnistunu tuolloin löytämään mitään infoa foorumilta.

aku ankka (A):
Viimesimmän päivityksen myötä huomasin saman että survi saattaa hävitä vaikka nostaessa se näkyisi. Aiemmissa päivityksissä se näkyi nostaessa aina jos survi on jälellä. En sen enempää sitten kiinnittänyt huomiota kun aattelin että tämmönen ominaisuus on tullu ja sen kanssa on vaan opeteltava pelaamaan.

K.K.Kojootti:
Jep. Ja yhessä vaiheessa huomasin että itellä survi saattoi ihan noston alussa näkyä, mutta pian katosikin animaation loppuvaiheessa. Tähän "ilmiöön" en taas ole sen koomin törmännyt. ...Aika sekavan oloisesti heittelee pelille perustavasti tärkeä osa-alue. Olisi hyvä että edes tällaisista olisi jotakin infoa löydettävissä päivitysten yhteydessä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta