Alueittaiset keskustelut > Itä-Suomi

nokisenkosket

(1/1)

lurjake:
Elikkäs! Onko kukaan käynyt nokisenkoskilla? Jos on niin voisitteko kertoa onko se hyvä paikka? Ja paljonko luvat maksaa ja oletteko saaneet saalista?

Anonymous:
Ihan hyvä paikka. Lupien hintaa en muista, kun kävin viime kesänä viimeksi, mutta kalaa tuli kohtalaisesti. Eikä oo pitkä matka käydä vaikka Konnekoskella välillä.

lurjake:
nyt on sitten sekin paikka käyty koluamassa ja tulihan sieltä sentään 55cm Taimen... luvat 10 e  ja 2 kalan kiintiö. kannattaa käydä.

dblpro:
missähän nämä kyseiset kosket mahtavat sijaita vaikka matka kuopiosta.

Anonymous:
nokisen koski on se mun kotijoki... siellä on tullu käytyä. Alku kesästä on tiettyyn aikaan paljon harjusta. Kirjoo on taas ruettu istuttaa valitettavasti. Joen kalasto pysyy automaattisesti hyvänä koska se on äyskosken ja tyyrinvirran välissä. Siltä voi saada sen ison luonnon taimenen. 2 vuotta sitten sieltä saatiin 89cm taimen!!!! Mukava paikka. Vaappua kannattaa soutaa. Perhoista toimii kaikenliset streamerit ja vesiperhosta ja suursurviaista... NIIN, myös huippuluokan siika paikka, sekä niska että loppu osa. Luvat 10€ vrk... Alle 15 vuotiaat -50% eli 5€

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta