Propilkki > Propilkki 1

Propilkissä EI ole mitään koodeja

<< < (3/5) > >>

Mokki:

--- Lainaus ---Mietin tässä sitä, jos vaikka propilkki kakkoseen tekisi koodeja. Tosin yleensä peleissä on helpotuskoodeja, niin tekisi tuohon VAIKEUTUSkoodeja, ts. koodilla kilpailijoista tulee parempia tai oma kalansaanti vaikeutuu. Haastetta lisää tosipilkkijöille?
--- Lainaus päättyy ------ Lainaus ---ei mitään koodeja. Peliin tylsääntyy nopeampaa ja pelaaminen on hauskempaa kun ei oo mitään yhtä kalantuloa koko ajan
--- Lainaus päättyy ---

Luitkohan nyt oikein?  ;)

Mutta joo. Samoilla linjoilla Janin kanssa; Jos päätätte tehdä joitakin vaikeutuskoodeja, pitäisi sitten tavallisen pelin olla aika helppo, sillä minäkin kuulun niihin En_niin_hyviin pro-pilkin pelaajiin. Eihän se tietenkään ole kiva pelata peliä missä ei kalaa ollenkaan saa ;), muttei tietenkään kiva pelata myöskään semmoista peliä, missä kalaa tulee liikaa. Ymmärtänette pointin.

Mikko_-Procyon-:
Ajatuksena oli lähinnä heittää herjaa näistä xiit-porukasta, jotka pelaavat pelejä vain huijatakseen niissä. EIkös vaan olisikin hyvä jäynä opettaa, että "kirjoita nimeksesi "hauki-lordi", niin saat käyttöösi jotain ennenkokematonta"... ja sitten tsiitterit kirjottaisivat ja toteaisivat, että jostain syystä häviö tuli? :)

Deathis:

--- Lainaus ---Ajatuksena oli lähinnä heittää herjaa näistä xiit-porukasta, jotka pelaavat pelejä vain huijatakseen niissä. EIkös vaan olisikin hyvä jäynä opettaa, että "kirjoita nimeksesi "hauki-lordi", niin saat käyttöösi jotain ennenkokematonta"... ja sitten tsiitterit kirjottaisivat ja toteaisivat, että jostain syystä häviö tuli? :)

--- Lainaus päättyy ---

Tuohan on nerokas idea :D !Oppisi ainakin olemaan hyvä ilman xiittejä,ja vieläpä lisähaasteella.

Huuhkaja:
Jos kirjoittasi tuon cheetin hauki-lordi niin hauet vois ruveta katkomaan siimoja eikä sais mitään! ;)

Anonymous:
koodit on vaa mamiksille

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta