Kalastuslajit > Kaikkea kalastuksesta

Luovuutta aiheiden keksimiseen! LUE!

(1/20) > >>

Toimitus:
Toimitus: Päätin kopioida Mikko_Procyonin Kommentteja ja parannusehdotuksia-alueella aloittaman erittäin hyvän aiheen tänne, koska täälä alueella tapahtuu eniten näitä peeloiluja.


Mikko:
Alkaa olla koko foorumi täynnä superlatiivi-aiheita:

Paras...
Suurin..
Pisin...
Kaunein...

Olisikohan aika keskustella jostain muustakin kuin vain ennätyksistä tai jostain muusta? Onko kalastus pelkkää tulosten tekemistä ja urheilua? Eikö tarkoitus ole rentoutua...  Tämä EI tarkoita sitä, että kohta löytyisi thread "Rennoin kalapaikka" tjsp..  

Muutenkin keskustelu tuollaisella gallup-tasolla on rasittavaa. Ei mitään perusteluja, vaan vastaus koostuu merkistä, painosta, pituudesta, kalalajista, ajasta tms..  Onko se oikeasti edes kiinnostavaa? Voiko sitä sanoa kehittäväksi keskusteluksi?

Ei tämä valitus ole täällä ainoastaan sillä, että tuollainen ei olisi sallittua tai se pitäisi lopettaa. Tympii vain katsoa, kun jokainen uusi aihe on tavallaan gallup, johon vastataan yhdella sanalla. Luovuutta ja uusia näkökantoja yms. kaivattaisiin ja kipeästi.


Toimitus:
Moderaattorit alkavat nyt pitää kovaa linjaa näitä tarkoituksettomia aiheita kohtaan. Älkää vaivautuko laittamaan turhia aiheita, koska ne lähtevät lähes välittömästi pois foorumilta. Tämä ei ole pelkkä äänestyspiste, vaan foorumi josta ihmiset hakevat tietoa. Uskon käyttäjien tietävän, minkälainen aihe ei auta ketään missään ongelmassa.

Anonymous:
Jussin ja Mikon on aivan turha laittaa tuollaisia ohjeita tänne. Tämä palstahan on juuri sitä varten, että täällä voi puhua niistä asioista, jotka kalastuksessa ketäkin kiinnostavat. Jos siihen liittyy em superlatiivien käyttöä, niin mitä sitten. Tämän foorumin suurin käyttäjäkunta on varmasti alle 15-vuotiaita, joten hyväksykää se tosi asia, että sentyyppiset asiat nyt vaan sattuvat kiinnostamaan lapsia.

Tämä palstahan on vain tekijöidensä näköinen. Ei siinä sen kummempaa. Käykääpä katsomassa vaikkapa kalastus.comia. Siellä ei ole mitään turhia hymiöitä, YABBC-merkkejä tai muita sellaisia lapsellisia juttuja, jotka keskustelussa ovat toisarvoisia.

Ehkäpä tämä palsta palvelee ylläpitäjiään, jotka nostavat itsetuntoaan paasaamalla lapsille käytös- ja kirjoitussäännöistä.

Mikko_-Procyon-:
Niin.. ja foorumin ylläpitäjät eivät siis saa vaikuttaa siihen, mitä sisältö on?

Selenius:
Turha juosta jos on jo housussa. Foorumin linja on jo vedetty, ja siinä lepää. Turha kai tässä vaiheessa enään on lähteä linjaa muuttamaan...?

Pete:
Mihin se edellinen säälittävä vuodatus hävisi ?


Siinä vaiheessa kun keskustelu alkaa lyödään aihe lukkoon. Niin sitä keskustellaan.
(Pitäs vissiin olla turpa kiinni, niinkuin joku jo aikaisemmin sanoi)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta